Jobb, ha feladom? Elapadhat ilyen hirtelen, ne is fejjek tovább?
Nyugalom!
Az idegeskedéstől is elapadhat. Fejjed olyan sűrűn, ahogy csak bírod - nem baj, ha nem jön közben belőle. Nem kell nagyon erősen, mert csak megsebesülsz tőle. Próbálj meg végigmenni a melleden, és minden területet külön fejni. Igyál sok vizet!
Megkérheted a párod is, hogy segítsen.
Nem stresszelsz mostanában valamin? Nem terheled túl magad? Eszel rendesen? Mensid nem jött meg? Nem kezdtél sportolni?
Csak úgy nem apad el ilyen hirtelen, ne ess kétségbe! Lehet, hogy most picit megnőtt az igénye és beletellik pár napba míg beáll a tejtermelésed!
Vegyél laktoherb teát, igyál sok folyadékot, egyél szénhidrátdúsan, szedjél urtica urens 5 ch-t (napi 2x5 golyót ) vagy esetleg more milk kapszulát!
Menni fog! Kitartás!
Szia! Köszönöm neked is a biztató szavakat! Mára jobb lett a helyzet, de már nem merem elszólni magam, nagyon remélem, hogy újra beáll! Sajnos az én kislányom se szopizza az üres cicit, csak ha éppen elalvófélben van. Egyébként meg ha nem ömlik a szájába, akkor begurul. Én is kiskanállal próbálom adni, ügyesen eszik is, bár amikor nagyobb mennyiségről van szó, már cumisüvegből adom, mert elfogy a türelme, túl sokáig tart úgy. Amúgy nekem a Medela Mini Electric mellszívóm van, és bár 1-szer már volt gond vele, ki is cserélték az egész motort, meg vagyok vele elégedve. A krémezés viszont jó ötlet! Még egyszer nagyon köszönöm a válaszodat!
Szép napokat, jó egészséget kívánok!
helo
Próbáld ki esetleg még a Gynex nevű homeopátiás cseppeket.Nekem bejött.Sajna 6000Ft de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!