Pánikbetegek, szorongók, fekvéskor nektek is enyhül a rosszullét?
Figyelt kérdés
Vannak napjaim amikor nagyon rosszul vagyok, nem bírok tartósan mozogni mert még jobban jön az ideg. Ilyenkor hanyatt fekszek és elég jól vagyok. Szépen helyreáll a légzésems stb... Csak a sok fekvéstől utána a fejem nyom. Nektek is bevált ez a fekvős dolog?2015. júl. 25. 19:50
1/5 anonim válasza:
Nálam bevált ez a lefekvéses! Nálam mondjuk pl. Naponta reggel mikor kelek, akkor szokott elő jönni" a pánikroham. Az meg eltart akar rosszabb esetben egesznap. Nalam meg a nyugato tea az ami segit olyankor.
Bocsanat mobilrol irok.
2/5 anonim válasza:
Ja, ez jó.
Eleve csökken tőle a szédelgés, bizonytalanságérzés, a vérnyomás meg visszaemelkedik.
3/5 anonim válasza:
Gyógyult pánikbeteg vagyok (terápiával gyógyultam ki belőle, most már egészen biztosan kijelenthetem). Nekem egyáltalán nem segített a fekvés, mikor még pánikbeteg voltam, sőt, gyakran elalvás előtt jött rám a pánikroham. De szerencsére ez már elmúlt teljesen, ahogy a többi pánikhelyzet is! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát én mikor rosszul vagyok, a vernyomasom az teljesen normális, csak a pulzusom emelkedik olyan 100-110-re.
2015. júl. 27. 09:03
5/5 anonim válasza:
Igen, de vajon olyan verzió is, ahol "csak" elgyengülsz, dülöngélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!