Éjszakai pánikrohamok ellen mit tehetnék?
Sziasztok!
Közel két hónapja vagyok pánikbeteg. Valószínű a munkahelyem okozta stressztől amit már persze ott is hagytam. Közel egy hónapja sikerült megszabadulnom a reggeli rosszulléteimtől, azonban az esti pánikrohamaim nem tűntek el.
Tegnap volt a legrosszabb, lényegében maga volt a pokol, azt hittem megőrülök vagy meghalok, olyan volt mint egy szörnyű rémálom de valós fájdalmat éltem át. Fel akartam ébredni de nem tudtam, illetve azthiszem alvási paralízísben ébredtem. Hallottam ahogy értelmetlen dolgokat nyögök, és villódzó fényeket láttam miközben baromi rosszul voltam, és fájdalmat éreztem.
Amúgy frontint és cymbaltát szedek egy hónapja.
Nektek van/volt éjszakai pánikrohamotok?
Mit tudtatok ellene tenni?
Kösznöm mindenkinek aki segít!
A cymbaltát biztos nem a pánikra kapod. De abban nagyon igaza van az előző hozzászólónak, hogy mindenképp szólj a pánikról az orvosnak. Én pánikbeteg voltam, és egészen kitanultam, hogy saját magam tudom megnyugtatni, ha nem hagyom magamon eluralkodni a rohamot. Olyan mesterséges önuralom volt. Mellesleg én is frontint kaptam nyugtatónak , és kórházba is kerültem miatta. Ott rivotrilra cserélték, és azonnal eltűntek a rohamok. Szóval mindenképp beszélj az orvosoddal. Az antidepim zoloft volt, az nagyon jól hatott.
Ha van kedved levelezzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!