Mit tegyek a pánikrohamok ellen?
Sürgősen orvos! Ez a szülés utáni depresszió is lehet, de ha előtte is pánikbeteg voltál, akkor súlyosabb formában is jelentkezhet, szerintem.
Menj háziorvoshoz, vagy ahoz aki eddig kezelt!
Én is pánikbeteg voltam, bár már lassan 4 éve tünetmentes vagyok. És hogy mi segített? Elmentem orvoshoz, kaptam egy szerotonin-szint emelő gyógyszert, amitől még rosszabb lett. Szedtem Frontint, de mivel rettegtem attól is, hogy gyógyszerfüggő leszek, saját magamat leszedtem a gyógyszerről. Szép lassan csökkentettem a napi adagomat. Jártam pszichológushoz is, aki alkalmanként legombolt rólam 5000 Ft-ot, és abból álltak a foglalkozások, hogy elmeséltem életem történetét, és pár dolgot kérdezett. Kb. a 4-5. alkalom után úgy éreztem, saját magamat kell meggyógyítanom, mert csak én vagyok az, aki ki tudja saját magát húzni a gödörből. Egyébként elég komoly volt a betegség, öngyilkossági gondolatokkal, fizikai rosszulléttel, állandó rettegéssel és félelemmel teltek a napjaim (attól féltem, hogy függő leszek, hogy becsavarodok, hogy ennek sosem lesz vége, hogy diliházba zárnak, stb.)
Aztán találtam egy könyvet, az a címe, hogy Éld az életed! Louise L. Hay írta. Ezzel a könyvvel, és saját akaratommal gyógyultam meg, és tanultam meg uralkodni saját gondolataimon, elmémen.
Keress fel egy orvost mindenképpen, de egyúttal vedd meg ezt a könyvet, kezdd el olvasni, és szedd össze magad, mert a gyerekednek nagyon nagy szüksége van rád!
Kitartást, és mielőbbi gyógyulást kívánok! B.
Szia! Nekem a kisfiam nemrég múlt 1 éves, és én is pánikbeteg és depressziós voltam. Én kineziológushoz jártam, pszichiáterhez nem akartam menni, mert nem szerettem volna gyógyszert szedni. Utolsó reményem a kineziológus volt. Négyszer voltam és teljesen úgymond tünetmentes vagyok. Azóta sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb, a kisfiammal türelmesebb és még sorolhatnám, hogy milyen vagyok. Nem olcsó, de ha hiszel benne, sikerül meggyógyulnod.
31 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!