Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet selejtes, lelki...

Hogy lehet selejtes, lelki serult lanyokat felszedni?

Figyelt kérdés
mas lanyoknal nem lenne eselyem.Meg akarok valtozni,hogy erzeketlen allat legyek,mett ami most vagyok erzekeny,erzelmes ferfi, az nem ferfias,a gyengeseg jele.
2015. júl. 18. 18:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
az erzelmek miatt elcseszettnek erzem magam.Egylany ismetosom szerint ez elonyos jellemvonas,de ugy velem,csak kamuzik.
2015. júl. 19. 13:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt már neked egyáltalán kapcsolatod? Mert ha lett volna, tudnád, hogy egy mérgező kapcsolatnál még az is jobb, ha egyáltalán nincs senkid! Ne akarj lelki sérülttel kapcsolatot, mert még jobban sérül benne mindenki!
2015. júl. 19. 16:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdezö?
2015. júl. 19. 17:29
 14/18 A kérdező kommentje:

#12:volt mar kapcsolatom.

#13:28 eves vagyok. Egyszeruen nem tudok mindenkinek megfelelni.

2015. júl. 20. 05:21
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Írj nekem. Nem, nem azért, hogy engem szedj fel. Írd le részletesebben és tényszerűen, hogy mi a probléma, de ne ennyire általánosítva, mert ezzel nem tudok mit kezdeni, és szerintem más se. Nem kamuzott, aki azt mondta neked, hogy ez előny, de ennyiből nem derül ki, hogy miért nem tudsz hinni neki. Lehet, hogy kevered az érzelmességet valamivel, illetve az is lehet, hogy ezt összemosod valami más, "taszító" tulajdonságoddal. Nem biztos, hogy tudok rá bármi okosat mondani, de hátha.
2015. júl. 22. 03:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Selejtes? Gratulálok... lehet, hogy ezért nincs barátnőd, mert így állsz az emberekhez?
2015. júl. 30. 21:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem igy allok az emberekhez egyebkent,mindossze arra akartam utalni,hogy mindegy ki,csak legyen mellettem valaki.Raadasul meg zarkozott is vagyok. Az erzelmes oldalamat atokkent elem meg.
2015. júl. 31. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha nem írta volna le az életkorát a kérdező, azt hittem volna, hogy az exem irogat ide, az nyomta ugyanezt a szar dumát. Szét is mentünk.
2020. máj. 31. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!