Hogy lehet valaki ennyire selejtes, nyomorék, értéktelen ember?
Nem tudom hány éves vagy, de sztem vannak gátak amiket le kéne döntened magadban.
Ezen könnyen segíthet egy fiatalabb 18-22 éves panel prosti.
Nem muszáj lefeküdnöd vele egyből, csak "kibérled" pár órára, és mindenféle gátlásosság, szemérem, és egyéb korlátok nélkül megteheted vele azt amire más nőknél hónapokat várhatnál, továbbá ha szerencséd van még értelmesen el is beszélgethettek dolgokról.
Legalább gyakorlatot szerzel a női testen, és nem jár semmiféle kötelezettséggel.
Te tudod mit szeretnél, a csaj meg tudja mit vállal el. És kész.
miért ne tehetnéd meg? miért érzed magad ettől rosszul? csúnyának látod magad hozzá? a külsődön sokat változtathatsz öltözködéssel, ápoltsággal, ilyesmivel. mi a gondod? még nem utasítottak vissza gondolom, ha meg sem próbáltad. nem értelek. kifejtenéd?
18L
12:55 vagyok. Akkor ráadásul már ki is nőttél a kamaszkorból :=). Figyelj! Kamaszként és fiatal felnőttként én is rengetegszer pofára estem, aztán rájöttem, hogy egyszerűen csak nem a hozzám illők társaságát kerestem. Átgondoltam, milyen vagyok, mi érdekel, mik a céljaim és "más irányba" fordultam. Pár hónapon belül volt egy komoly, tartós kapcsolatom (2,5 év), utána egy másik (4 év), majd felbukkant a jelenlegi férjem (idén 11 éve).
Lazíts, ne alázd meg önmagadat! Nem vagy rosszabb senkinél, csak talán te sem a hozzád illők között "keresgélsz". Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!