Mitől lesz egy ember paranoid egy beszélgetés után?
Van egy ismerősöm. Mostanában merült fel bennem, hogy meg fogom szüntetni a kapcsolatunkat, mert nagyon sok kárt okoz. Egy ideje azt vettem észre, hogy nagyon kedvesen elbeszélgetek vele, de a beszélgetések után néhány órával mindig paranoid leszek. (holott alapból nemigen jellemző rám a paranoia)
Szerintetek mit művel, ami miatt rossz érzéseim lesznek? Mivel mérgezi a lelkem, ami paranoiát okoz? Van valakinek valamilyen jó tippje? (csak hogy legközelebb ne fussak össze ilyen "baráttal".)
Előre is köszi a válaszokat!
Nem, nem F. Molnár akárkivel beszélgettem, hanem egy ismerőssel.
A paranoid azt jelenti, hogy elkezd az ember félni indokoltalanul mindentől. Pl. azt veszi észre, hogy "minden ok nélkül" törli a közösségi portálon a saját magáról kiírt szövegeket, képeket, elkezdni lezárni a mindenki számára látható infromációkat stb.
Van valaki, aki érti, hogy miről beszélek és tud is tanávcsot adni, hogy mitől lehet ez? Köszönöm!
Ps: nem kérek prvivátba semmit. Azonnal törlöm, főként a kéretlen önreklámozókat.
Várok még egy kicsit, hátha van itt egy valóban okos ember, aki tud is segíteni.
Utolsó: nem érted a kérdést. Itt nem számít az, hogy miről szólt a beszélgetés, sem az, hogy nyitok-e magamról kaput vagy sem, mert nem arról van szó, hogy én vagyok a hibás, hogy velem mi a gond, hanem arról, hogy hogyan, milyen módon, milyen eszközzel teheti meg azt egy ember, hogy úgy szövi-fonja a teljesen hétköznapi beszélgetését, hogy annak a vége az lesz, hogy a célszemély a végén paranoid lesz (úgy, hogy egyébként nem az.)
És még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Hálás vagyok a segítségért.
Szerintem fügesz fel vele minden nemü kapcsolatot.Vannak ilyen emberek de nagyon ritka szerintem, és rosszindalut ha ezt okozta neked.Ha csak nem Te vagy magadtól alapra paranoiás.:P
Ha nem akkor ne bezsélj többet vele, és főleg ne találkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!