Ha nem találok munkát, az azt jelenti, értéktelen ember vagyok?
Nem.
De azt jelenti, hogy előbb-utóbb halott ember vagy. Keress, amíg teheted.
Nem, egyáltalán nem vagy értéktelen ember!
Sajnos a pénzügyi válság nagyon megnehezíti a dolgodat, hiszen egy évvel ezelőtt sem volt egyszerű munkát találni, most viszont szinte lehetetlen. Ennek ugye ismerjük az okait, hiszen rengeteg ember elveszítette a munkáját, akik most ugyanúgy mint Te, keresnek valami újat. És a leépítéseknek még nincs vége, hiszen a legtöbb cég ideiglenesen inkább más megoldást választott (pl. rövidített munkahét, passzív munka stb.), viszont ezt sem lehet a végtelenségig húzni. Összegezve míg 1 évvel ezelőtt 1 munkára 300-an jelentkeztek, könnyen előfordulhat, hogy most akár 1000-en is. És ne felejtsd el azt sem, hogy a legtöbb helyen már rég be van töltve a munka amikor megpályáztatják.
Én azt tudom Neked javasolni, hogy ne támassz túl nagy elvárásokat a jövőbeni munkádat illetően, inkább örülj ha találsz valamit! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!