Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire értéktelen...

Tényleg ennyire értéktelen lenne a diploma?

Figyelt kérdés

Idén megyek egyetemre, közgazdásznak, és mindenki azt mondta, hogy fölösleges, minek diploma, ugyan úgy munkanélküli leszek, elvették a lelkesedésem, én szeretnék közgazdász lenni, de lehet, hogy tényleg igazuk van és semmire nem megyek majd vele ha elvégzem úgy, hogy tudom is majd, igaz akik ezt mondták mindnek van egy érettségije vagy 8 általános és ismerős által van jó munkahelyük, nekem nincs ilyen ismerősöm aki berak jó helyre, úgyhogy a tanulást választom.

Tényleg ilyen nehéz lehet elhelyezkedni közgazdászként?Vagy bármilyen diplomával?Azt olvastam neten, hogy keresett szakma.

2011. júl. 27. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Egy közgázos diploma még mindig jóval értékesebb, egy bölcsész diplománál. Ne foglalkozz az irigy emberekkel.
2011. júl. 27. 20:41
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

Átalában azoktól hallani ezt, akik nem jutottak be egyetemre, vagy inkább bukdácsolnak csak ott. Szóval savanyú a szőlő.

Mind kát diplomával, mind 8 általánossal leeht könnyű és nehéz elhelyezkedni. Az emebrtől, és sokszor a szerencséjétől függ.

2011. júl. 27. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

attól függ milyen közgazdász diploma

hová mennél és pontosan melyik szakra

2011. júl. 27. 20:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Pannon Egyetem GTK gazdálkodás és menedzsment
2011. júl. 27. 20:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Pannon rulezz:D:D én is oda megyek:D mondjuk nem erre a karra, de azért a pe-re:D:D
2011. júl. 27. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:

"Átalában azoktól hallani ezt, akik nem jutottak be egyetemre, vagy inkább bukdácsolnak csak ott. Szóval savanyú a szőlő"

Meg azoktól akik elvégezték, és szarra sem mentek vele.

2011. júl. 27. 22:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg ennyire értéktelen. (És nem, nem savanyú a szőlő, ott végeztem, ahol szerettem volna, és munkám is van.)
2011. júl. 28. 00:10
 8/12 anonim ***** válasza:
A közgazdász, gazdálkodás és menedzsment az bullshit. Tanulj szakmát.
2011. júl. 28. 00:44
 9/12 A kérdező kommentje:
És milyen szakmát?Szakács?Autószerelő?Ezekért filléreket fizetnek.
2011. júl. 28. 01:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Mr. Bullshit már a sokadik szakra ezt a jelzőt használja, megállás nélkül, nem sok alapja lehet...
2011. júl. 28. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!