Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyha teljesen értéktelen...

Hogyha teljesen értéktelen lennél, és nem számítanál senkinek öngyilkos lennél?

Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 00:55
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
94%
Nem.Már csak azért sem.Elég küzdő típus vagyok.Hinnék abban hogy ugyis minden rendbe jön.(ha még se akkor se hiszem hogy öngyilkos lennnék)
2009. febr. 2. 00:58
 2/39 anonim ***** válasza:
83%
Én nem tudnék öngyilkos lenni. Az élet egy ajéndék nem szabad eldobni. A boldogság meg amúgyis megtalál mindenkit aki megérdemli, aki pedig nem az szenvedjen és ne haljon meg. Én így tartom, aztán más mit gondol nemtudom.Ízlések és pofonok :)
2009. febr. 2. 02:47
 3/39 anonim ***** válasza:
92%
Nem túl valószínű... :) Nem tudom megmondani neked miért nem, de nem... Egyszerűen nem lennék rá képes...
2009. febr. 2. 02:51
 4/39 anonim ***** válasza:
92%
Nem, mert akkor is nagyobb lenne bennem a kiváncsiság, hogy mit hoz a holnap.
2009. febr. 2. 04:13
 5/39 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen értéktelen nem lennék, mint ahogy mindenkiben vannak értékek. Ha nem számítanék senkinek, akkor a rászoruló embereknek, állatoknak segítenék, hogy számítsak. De annak oka van, ha senkinek nem vagyok fontos- arról én tehetek.

Olyan ember, tehát, akiről írtál NINCSEN- csak olyan, aki így érzi magát... Vagy így érzi magát jól. Ami önzés- és egy depresszió nevű komoly betegségcsoprot (többféle van) következménye MINDIG.

Gyógyszerekkel remekül kezelhető.

2009. febr. 2. 08:22
 6/39 anonim ***** válasza:
88%
ezen sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy csakis egyetlen esetben tenném meg, ha a gyerekeimmel valami történne és elveszteném őket. attól a perctől nem akarnék élni tovább. más esetben nem tudom elképzelni, hogy valaha is megtenném.
2009. febr. 2. 08:23
 7/39 yuda ***** válasza:
90%
Ha ilyen ramatyul érezném magam,akkor tennék ellene és ha kell megváltoztatnám gyökerestől akár az egész életemet is,ha szükséges: lakóhely,munkahely,baráti kör...stb.
2009. febr. 2. 08:49
 8/39 anonim ***** válasza:
85%

Nincs értéktelen ember és nincs olyan ember sem, aki nem számít senkinek! Minden ember érték, csak fel kell fedezni!

Hagyd, hogy felfedezzenek és akkor már Te is számítani fogsz valakinek!

2009. febr. 2. 10:39
 9/39 anonim ***** válasza:
90%
Értéktelen vagyok,senkire nem számíthatok és mégse gondoltam soha arra,hogy öngyilkos legyek.Az élet akármilyen sz.r is, vannak szép dolgok is benne,és még akkor is van remény,ha úgy érzed nincs.Sohasem tudhatod mit hoz a jövő.Ha öngyilkos leszel,akkor meg nem is fogod megtudni soha....:)
2009. febr. 2. 12:21
 10/39 anonim ***** válasza:
88%
Bocsánat,senkinek!Úgy írtam senkire(Az előző voltam)
2009. febr. 2. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!