Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyha teljesen értéktelen...

Hogyha teljesen értéktelen lennél, és nem számítanál senkinek öngyilkos lennél?

Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 00:55
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%
Ha azt hinném magamról, hogy értéktelen vagyok és senkinek nem számítok, annyi eszem lenne, hogy ez nem normális és valszeg depressziós beteg vagyok. Mivel ma már ez pár hónap alatt gyógyítható, ezzel a lendülettel (ha nincs lendületem is..) söpörnék az orvoshoz.
2009. febr. 2. 12:51
 12/39 anonim ***** válasza:
98%
Én pont ma gondolkoztam ezen. Hogy igazából csak azért van értelme az életemnek mert segítek a bajba jutott állatokon. Ha nem léteznének a Földön állatok valszeg már öngyilkos lettem volna.
2009. febr. 2. 13:07
 13/39 anonim ***** válasza:
88%

Én is folyton megmentem az állatokat (ami nemes dolog) de nem csak ők jelentik az élet értelmét, ha a Tiédét egyelőre igen, akkor sem.

Vannak értelmes, kedves, értékes emberek is! :) Nem azért írtam le, mert őket is meg kellene menteni, hanem azért, mert óriási élmény ilyenek társaságában lenni! Neten is, életben is. Bárhol.:)

2009. febr. 2. 13:11
 14/39 A kérdező kommentje:
..
2009. febr. 2. 15:13
 15/39 anonim ***** válasza:
91%

inkább megpróbálnék tenni azért,hogy ne legyek értéktelen.Az ember megtalálja az életben a boldogságot,csak meg kell várni...Persze olyan esetekben elgondolkodnék ezen a dolgon ha pl.meghal vkim akit szeretek(mama,papa,keresztszülő stb).

de akármilyen rossz a ma,lehet,hogy a holnap annyival jobb lesz,és ezért érdemes élni szerintem:)

2009. febr. 2. 18:32
 16/39 anonim ***** válasza:
86%

Egyetértek utolsóval: a természetben- és mi is annak részei vagyunk!- az egyetlen bizonyos dolog a változás. Nagy csapda, hogy minden sz@r helyzetben benne van az ez a sz@r már sosem lesz jobb csapda-ígérete.

Pedig de.

Változások... Mi is változunk.

A magány tükör:

Ha nem szeret senki -akkor én sem szerettem senkit. Magunkon kell kezdeni a változtatást.

2009. febr. 2. 18:39
 17/39 anonim ***** válasza:
61%
nem,mert érdekelne,hogy mi lesz a jövőben és talán találnék olyan embert akinek én lennék a minden,valamint (belső)értékekre is "szert tehetnék".
2009. febr. 2. 19:00
 18/39 anonim válasza:
83%
Semmiképpen sem!! Az életben egyszer boldog vagy, egyszer szomorú...De ha jól átgondolom azért a boldogság több mint a szomi!!!:) Én is néha ki vok akadva, hogy ennél rosszabb már nem lehet, és h meg kéne tenni, de...vannak olyan emberek akiknek rosszabb a sorsuk mint az enyém, és lehet h eszébe sem jut ilyen dolog...Amúgy meg sztem nincsen értéktelen ember!!!
2009. febr. 2. 21:39
 19/39 anonim ***** válasza:
83%

Nem, nem lennék képes rá, akkor inkább szenvedek.

Az élet ajándék, van jó és rossz oldala, de előbb vagy utóbb a rossz jóra fordul. Mindenkiben van vmi értékes, amit vagy saját maga talál meg vagy vki ráébreszti, hogy mi az.

2009. febr. 3. 13:27
 20/39 anonim ***** válasza:
71%
SOHA. Egyébként ilyen ember nincs is, csak olyan, aki ezt hiszi magáról. Az ilyen ember téved.
2009. febr. 4. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!