Hogyha teljesen értéktelen lennél, és nem számítanál senkinek öngyilkos lennél?
Én is folyton megmentem az állatokat (ami nemes dolog) de nem csak ők jelentik az élet értelmét, ha a Tiédét egyelőre igen, akkor sem.
Vannak értelmes, kedves, értékes emberek is! :) Nem azért írtam le, mert őket is meg kellene menteni, hanem azért, mert óriási élmény ilyenek társaságában lenni! Neten is, életben is. Bárhol.:)
inkább megpróbálnék tenni azért,hogy ne legyek értéktelen.Az ember megtalálja az életben a boldogságot,csak meg kell várni...Persze olyan esetekben elgondolkodnék ezen a dolgon ha pl.meghal vkim akit szeretek(mama,papa,keresztszülő stb).
de akármilyen rossz a ma,lehet,hogy a holnap annyival jobb lesz,és ezért érdemes élni szerintem:)
Egyetértek utolsóval: a természetben- és mi is annak részei vagyunk!- az egyetlen bizonyos dolog a változás. Nagy csapda, hogy minden sz@r helyzetben benne van az ez a sz@r már sosem lesz jobb csapda-ígérete.
Pedig de.
Változások... Mi is változunk.
A magány tükör:
Ha nem szeret senki -akkor én sem szerettem senkit. Magunkon kell kezdeni a változtatást.
Nem, nem lennék képes rá, akkor inkább szenvedek.
Az élet ajándék, van jó és rossz oldala, de előbb vagy utóbb a rossz jóra fordul. Mindenkiben van vmi értékes, amit vagy saját maga talál meg vagy vki ráébreszti, hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!