Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha elmennék Dr. Csernushoz...

Ha elmennék Dr. Csernushoz milyen kemény kezelést kapnék ha magamat selejtes csődtömegnek látom, akiktől menekülnek a nők?

Figyelt kérdés
Csernus azt hogy kezeli, ha magam szerint selejtes vagyok?
2012. jún. 2. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmondja neked a frankót hogy ő mit gondol, ha úgy van kérj tanácsot vagy ő lát el tanácsokkal, te szépen megfogadod és változtatsz rajta, és örülsz.
2012. jún. 2. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon keményet. Ő a csődtömeget üti vágja. Néha még rúgja is. Hát gondold meg alaposan.
2012. jún. 2. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:

amúgy mennyit kérhet kezelésért vajon?bár attól függ hányszor járnál hozzá..de nem valami finoman mutatna rá a problémáidra..nekem nem használna, mert szorongó tipus vagyok hiperérzékeny..és nagyon hisztis..

L

2012. jún. 3. 00:58
 4/5 anonim ***** válasza:

30ezer / alkalomról hallottam, de tőle magától kéne megkérdezni, ha érdekel.

Nekem sem jönne be a "kemény kezelés". Inkább olvasok, tőle és másoktól is, ha ilyen csődtömeg-érzetem van. Ajánlom neked is, hogy olvass ilyesmiket. Arra is jó, hogy az ember rájön: nem egyéniek a problémái, más is küzd hasonlókkal.

2012. jún. 3. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Valószínű a képedbe vágná, hogy te egy selejtes csődtömeg vagy, mégpedig saját döntésedből.

Aztán szépen rávilágítana arra, hogy ez miért a saját döntésed és mit tudsz ellene tenni.

2012. jún. 4. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!