Hogy lehet selejtes, lelki serult lanyokat felszedni?
Én lelki sérült vagyok :D
De egy dolgot vegyél figyelembe kedves kérdezö, az ilyen lányok sokkal kegyetlebben, mint te azt el tudod képzelni... :P
Kettesnek igaza van... ha érzelmi zsarolásokra, játszmázásokra vágysz, akkor hajrá! Mert a lelki sérültek ebben jók.
Barátom is érzékenyebb, mint az átlag, de a korábbi barátnője, aki igencsak lelki sérült, teljesen tönkretette az életét. Évekbe telt, mire talpra tudott állni.
Ezt nőként és "lelki sérültként" írom, holott utálom ezt a kifejezést, kissé primitív és beszűkült.
Nem minden lelki sérült játszmázik és zsarol, bár tény, sok ilyen van, mivel általában a megkínzottakból lesznek a kínzók, de nem lehet rájuk úgy tekinteni, mint hóhérokra, akik minden gyenge férfit kicsinálnak. Bárkire rá lehet fogni, hogy lelki sérült, tökéletes életű ember nincs. Kérdező, te pedig hagyd az ostoba kérdéseidet, a komoly (!) érzékenységedet pedig őrizd meg, mert ez manapság ritkaságszámba megy. De, ha érzéketlen állat akarsz lenni, akkor annyit is fogsz érni, s velem akkor semmiképp ne találkozz. ;) Ezt már a poén kedvéért. :)
A lényeg pedig: A sérült lelkű ember nem azért veszélyes, mert bánt másokat, hanem azért, mert tudja hogy kell túlélni..
egeszseges lanynak nem vagyok eleg jo,hatha a selejtnel nem vagyok felejtos.Amugy en sem vagyok egy nagy szam,csak ugye a nyomorult erzelmeim.Ferfinal hatalmas hend
ikep,ha van szive ugymond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!