Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet selejtes, lelki...

Hogy lehet selejtes, lelki serult lanyokat felszedni?

Figyelt kérdés
mas lanyoknal nem lenne eselyem.Meg akarok valtozni,hogy erzeketlen allat legyek,mett ami most vagyok erzekeny,erzelmes ferfi, az nem ferfias,a gyengeseg jele.
2015. júl. 18. 18:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
A csajok a szelidített pumákat szeretik, nem a bunkó majmokat.
2015. júl. 18. 18:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én lelki sérült vagyok :D

De egy dolgot vegyél figyelembe kedves kérdezö, az ilyen lányok sokkal kegyetlebben, mint te azt el tudod képzelni... :P

2015. júl. 18. 19:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
* kegyetlenebb
2015. júl. 18. 19:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
De ehhez miért kellenek lelkileg sérült lányok? Csak sérültek, nem hülyék, bunkó pasi nekik sem kell.
2015. júl. 18. 23:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Kettesnek igaza van... ha érzelmi zsarolásokra, játszmázásokra vágysz, akkor hajrá! Mert a lelki sérültek ebben jók.

Barátom is érzékenyebb, mint az átlag, de a korábbi barátnője, aki igencsak lelki sérült, teljesen tönkretette az életét. Évekbe telt, mire talpra tudott állni.

2015. júl. 19. 00:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nőként és "lelki sérültként" írom, holott utálom ezt a kifejezést, kissé primitív és beszűkült.

Nem minden lelki sérült játszmázik és zsarol, bár tény, sok ilyen van, mivel általában a megkínzottakból lesznek a kínzók, de nem lehet rájuk úgy tekinteni, mint hóhérokra, akik minden gyenge férfit kicsinálnak. Bárkire rá lehet fogni, hogy lelki sérült, tökéletes életű ember nincs. Kérdező, te pedig hagyd az ostoba kérdéseidet, a komoly (!) érzékenységedet pedig őrizd meg, mert ez manapság ritkaságszámba megy. De, ha érzéketlen állat akarsz lenni, akkor annyit is fogsz érni, s velem akkor semmiképp ne találkozz. ;) Ezt már a poén kedvéért. :)

A lényeg pedig: A sérült lelkű ember nem azért veszélyes, mert bánt másokat, hanem azért, mert tudja hogy kell túlélni..

2015. júl. 19. 04:51
 7/18 A kérdező kommentje:

egeszseges lanynak nem vagyok eleg jo,hatha a selejtnel nem vagyok felejtos.Amugy en sem vagyok egy nagy szam,csak ugye a nyomorult erzelmeim.Ferfinal hatalmas hend

ikep,ha van szive ugymond

2015. júl. 19. 10:51
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
És hogy jönnek ehhez a lelki sérültek? Nekik nem ilyen pitsogásra van szükségük, hogy jaaaj nem vagyok férfias ezért most érzelemmentest játszok blablabla, esélyed sincs náluk.
2015. júl. 19. 13:18
 9/18 anonim ***** válasza:
hopsz, lemaradt a vége. Szóval: esélyes sincs náluk, mert az érzelmesebbekkel érzik jobban magukat. És hamarabb kiszúrják, ha játszmázol velük.
2015. júl. 19. 13:19
 10/18 A kérdező kommentje:
ha onmagam vagyok,az a baj,ha szinlelek,akkor az sem jo.Most mar nem tudom,mit tegyek. Az erzelmek sebezhetove tesznek,azert is szeretnek felulkerekedni rajtuk.
2015. júl. 19. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!