Hogyan oldjam meg, hogy ne legyek ilyen érzékeny?
Ez nem könnyű! Én is sokat rágom magam, és főleg az bánt, ha nem a szemembe mondják, hanem a hátam mögött, mert így még lehetőségem sincs rá, hogy megvédjem magam!
Önuralom gyakorlása a megoldás! Muszáj, hogy az ember felvértezze magát, mert különben felőrölne minket a sok sérelem! Szerintem járj pszichológushoz! sokat segíthet! Vagy valamilyen csoportterápiára!
Itt egy polgártárs(nő), bár nem annyira kedves..:)
Nem írod, hány éves vagy..
Rövid távon magam azt javaslom, hogy tarts kellő távolságot.
Azt viszont nem, -különösen a mostani időkben - hogy mindig válts munkahelyet, főleg ilyen problémák miatt. Ne mutasd ki, hogy érzékenyen érint, mert lehet, hogy olaj a tűzre.
Még az is lehet, ilyenre is kimegy a játék. (nagy kincs egy jó kis állás!)
Szóval, türelem, ilyen emberek, főnökök mindenhol vannak. Azt gondolom, nekik a legrosszabb, mert nincs/rossz lelkiviláguk van.
Végül, ne akarj érzéketlen lenni, mert olyanná válhatsz te is. Az nem jó.
Munkaidőn kívül próbáld elterelni a figyelmed, kapcsolódj ki, itt az idő valami jó kis sportra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!