Létezik, hogy ennyire beképzelnék egy súlyos betegséget?! (több lent)
Figyelt kérdés
Az egész másfél hónapja kezdődött, amikor kicsit megváltozott a nyelésem, és gombócot éreztem a torkomban. Pár nappal később, elmentem a fül-orr-gégészetre, ahol azt mondták gégegyulladásom van. 2 nap múlva, rákerestem a lehető legrosszabbra, tehát a gégerákra, az óta stresszelek, idegeskedek, de a gombócérzésen és torokköszörülésen, valamint egy pici rekedtségen és nyelési változáson kívül, nincs komolyabb tünetem, mégis egyfolytában a torokrákra gondolok, és azthiszem teljesen bebeszélrem magamnak, még el is hiszem, hogy az a betegségem, szó szerint remegtem, pánikoltam, míg ma reggel apám valamilyen szinten észhez nem térített, hogy nagy valószínűséggel csak beképzelem az egészet.(gégészetre legközelebb csak jövőhéten lesz alkalmam eljutni, tehát azzal nem tudom megnyugtatni magam) Ha jól emlékszem máskor is volt már ilyen, csak akkor éppen a vakbélgyulladást, hasnyálmirigy gyulladást, veszettséget képzeltem be magamnak. Bármilyen betegségem van, rögtön a legrosszabbra gondolok, és idegeskedek, stresszelek, kattogok.2015. jún. 25. 05:38
1/2 anonim válasza:
Figyelj már ha azt mondták hogy gyulladás akkor az.biztos kaptal gyogyszert.ez nem két nap alatt gyógyul meg.
meg biztos nagyon fiatal vagy igy kizart.
Hidd el van aki több évtized dohanyzas utan se fél ettol
2/2 anonim válasza:
Kicsit hipochonder vagy. De az, hogy ennyire szeretsz élni és félsz a haláltól, végül is jó. Viszont ha idegeskedsz, bevonzhatod a bajt. Ne gondolj ilyenekre, az ember nem hal meg könnyen, még ha rákos, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!