Szerintetek súlyos depresszió kiválthatja a múltbéli sérelmeken való tépelődést?
Először is szakmunkásképzőben anno basaáldozat voltam,és annyira féltem mindenkitől,hogy nem mertem hangot emelni senkire.Tehát el tudtak nyomni.Nekem kuxx volt.Gyávaság nem gyávaság részemről azt nem tudom.
Lényeg:
Miután kikerültem abból az ,,iskolából" leérettségiztem ,és tanultam tovább.Ki is mosódtak az agyamból ezek a dolgok.Majd született 2 gyermekem.35 éves vagyok ,és 3 éve el kezdtem pszihológushoz járni,mert úgy éreztem nem tudok kiállni magamért(régi dolgaim miatt).Lett eredménye a terápiának viszont múlt októberben nagyon beleestem egy súlyos depibe annyira,hogy pontosan feltudok idézni minden bántást ami ért gyerekként,és e felől nincs kontrolom.Ami 2 napja volt azt nem tudom.Demencia vagy súlyos depresszió??
Ehhez nem egyszerű pszichológus kell, hanem olyan kiképzett terapeuta, aki mélylélektani módszerekkel (KIP, ego-state, regresszió, Bradshow, Rossi, Ericksoni) kezel.
Depresszió, regrediált állapot. A korábbi kezelésed nem vezetett teljes gyógyuláshoz, ahonnan nincs visszaesés.
A depresszio a mult serelmeire epul, ugyan akkor anyuka vagy nem szabadt hagyni h egy problema le gyozzon fel kell allni es azt mondani igenis eros vagyok menni fog. Ano en is depresszios voltam, en nem jarttam pszichologushoz fel alltam egyedul a foldrol.
Segiteken masoknak es most mar kijelenthetem h mentalisan nagyon eros vagyok nem nagy kepussegbol mondom. Szoval tessek erot venni magan akarjon kuzdjon meg lesz az eredmenye. Szoritok onert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!