Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csúnya külsővel hogyan lehet...

Csúnya külsővel hogyan lehet boldognak lenni?

Figyelt kérdés

Ha az ember tudja, hogy nem vonzó, hogy akármilyen ápolt, akárhogy ad magára, az örökölt adottságai miatt nem lehet vonzó, és kimarad abból, ami a legjobb lenne az életben: hogy olyasvalakivel legyen együtt, akihez őszintén vonzódna, és aki ezt viszonozná.

Tudom, hogy van egy rakás más dolog is az életben, de enélkül nekem üres. Nem azért vagyok boldogtalan, mert egyedül vagyok, hanem mert tudom, hogy nem is lesz soha senkim, mivel bárki, aki számomra vonzó lenne, kaphat nálam sokkal jobbat is. Így lehet egyáltalán boldognak lenni valahogy?

2015. máj. 14. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De ez csak önbizalom hiány. És sosem tudhatod. Benne van a pakliban hogy ízlések és pofonok... Lehet hogy összejöhetnél olyannal, aki neked vonzó és ő is elfogadna, megszeretne, de az agyad blokkol. Nekem is ez van és ez rettenetes dolog, mert nem tudom hogy hány lehetőséget, kapcsolati dolgot baxtam így el, hogy az agyam leblokkolt, hogy ugyan már, úgy is meg fog csalni, mert nálam vannak sokkal szebb lányok is és az a pasi meg túl jó hozzám. Ez nagyon nagy gátló erő. Én nő vagyok, de ilyen témában végül is tök mindegy hogy milyen nemű az ember, az agyi defekt az ugyanaz
2015. máj. 15. 10:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Most minden konvencionális választ félretéve én az alábbi lehetőségeket látnám:

1) valamiben tűnj ki, valamit szeress csinálni, szakértelmed, az eszed elég nagy vonzerővel tud bírni

2) amennyit lehet, javíts a külsődön

én az átlagos kinézetem ellenére (nem csinos de nem is bűnronda), is gondolkozom plasztikai műtétben a későbbiekben. ha én boldogabb és vonzóbb leszek általa, akkor nem bánom, ha műtenek

3) keress valamit, amiben jó vagy és meg tudod teremteni azokat az anyagi körülményeket, amely szintén vonzóvá tesznek majd

Az az igazság, és ez itt bárkire vonatkozik, hogy az emberek nem életük párját, leendő gyermekeik apját, anyját keresik, hanem egy következő, szexuálisan izgató partnert.

Szerintem az, ami valakit jó társsá tesz, szinte kizárólag a személyiségéből fakad.

Viszont ami vonzóvá, az külső, megjelenés, és egyéb erőforrások.

Nem arról van szó, hogy nem vagy elég jó ember- ha ez lenne a gond, teljesen meg lennél b....szva, mert arra nincs plasztikai műtét, hanem hogy genetikailag és mindenhogyan így sikerültél. Ez egy hatalmas szerencsejáték, ahogy a kockajátékok általában, itt sem az a kérdés, hogy ki dob, és mit, és hogyan, hanem, hogy mi az eredmény. Ha reálisan tekintve a legjobb esélyed, ha más erőforrásokra- nem a külsődre- alapozol, akkor én azon dolgoznék elsősorban. Egyébként a csúnya férfiban nagyjából a deformált arc, a kevésbé vonzó pedig a 170 cím alatti testmagasság. Ha minden más oké, és nincs látható testi fogyatékosságod, akkor még lehet belőled "jó pasi".

23/N

2015. máj. 15. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!