Csúnya külsővel hogyan lehet boldognak lenni?
Ha az ember tudja, hogy nem vonzó, hogy akármilyen ápolt, akárhogy ad magára, az örökölt adottságai miatt nem lehet vonzó, és kimarad abból, ami a legjobb lenne az életben: hogy olyasvalakivel legyen együtt, akihez őszintén vonzódna, és aki ezt viszonozná.
Tudom, hogy van egy rakás más dolog is az életben, de enélkül nekem üres. Nem azért vagyok boldogtalan, mert egyedül vagyok, hanem mert tudom, hogy nem is lesz soha senkim, mivel bárki, aki számomra vonzó lenne, kaphat nálam sokkal jobbat is. Így lehet egyáltalán boldognak lenni valahogy?
"Az embert az teszi széppé, ami az illetőből sugárzik. Ez pedig nem optikai kérdés, mert az csak fényvisszaverődés. A boldogság pedig a belső harmóniát jelenti."
Ez egész egyszerűen egy hazugság. Rengeteg romlott, önző, stb. ember van, akinek gyönyörű, vonzó külseje van, és vonzódunk is hozzájuk emiatt. És egy csúnya/torz arcvonásokkal rendelkező ember ugyanúgy lehet jólelkű, önzetlen, akkor sem fogják vonzónak találni. Ez a kisugárzás dolog egy hatalmas hazugság. A kisugárzás is a külsőből fakad.
Hát én tök egyetértek veled, mert ugyanezt gondolom én is. Nyilván az sem véletlen, hogy nekem pl. 24 évesen nem volt kapcsolatom, semmilyen.
És nem egyszer kerültem olyan szituációba, hogy konkrétan megmondták, hogy tudnának szeretni, amennyiben másképp néznék ki, és akkor itt jött a felsorolás, amivel én is tisztában vagyok.
Egyébként magát az őszinteséget értékeltem.
De ja ez van, rólam is el lehet mondani egy csomó mindent, hogy belülről különleges vagyok, stb, stb, és mi van akkor?? Sz*rt sem ér, ha hiányzik a vonzalom.
És én úgy mondom ezt, hogy nem egyszer és nem kétszer tapasztaltam.
Amúgy nem tudom, hogyan tudnál boldognak lenni? Valahogy el kellene nyomnod ezt a vágyat kicsit, hogy tényleg ne ezzel foglalkozz napi 24-ben.
Minek? Nincs értelme.
Hát 8-as, igen, ezt tudom, és azzal tisztában is vagyok, hogy "valamilyen" barátnőm lehetne. De a leírásban is ezt írtam: "nem is lesz soha senkim, mivel bárki, aki számomra vonzó lenne, kaphat nálam sokkal jobbat is"
Ha olyasvalakivel vagyok, akiről pontosan tudom, hogy csak azért ő a párom, mert akik valójában tetszenének, azoknak nem kellek, attól nem leszek boldog. És ezt tapasztalatból mondom, ugyanis már megpróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!