Az embereknek miért olyan nehéz boldognak lennie?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem őket. Mindenhol depis,sérült,életunt emberekkel találkozom. Értem én,hogy sok a gondjuk,de szerintem nem olyan nehéz boldognak lenni. Éltem már át én is rengeteg rossz dolgot, vágtak át,csalódtam, vert meg a saját apám, nagypapámat a szemem előtt gázolták halálra,és még a sok hétköznapi bosszankodás. Ezekről nem is beszélek,mert úgy érzem,attól,hogy kibeszélem a dolgo nem fog változni,így inkább nem is törődök velük,mégsem érzem magam szomorúnak. Persze vannak napok,mikor előjön rajtam is,de ez max 2 napig tart,és akkor sem olyan durva módon. Az élet gyönyörű,mások pedig nem látják. Annyi jó dolog van benne. Imádok nevetni,hülyéskedni,szórakozni,nem tudom elképzelni,hogy más inkább a depresszióba temetkezik,hiszen csak felfogás kérdése.2013. máj. 23. 21:23
1/2 anonim válasza:
Örülj, hogy Te ilyen jól kezeled az életet! :)
Én is hasonlóan állok ehhez, mint Te.
Annyi sz*r ért már, hogy hűű. De nem vérnyogok, hogy jajj, de utálom az életet. Mert nem is.
Élni jó, ennyi.
Sokan ezt elfejetik.
Életképtelen bagázs! :D
2/2 anonim válasza:
ez tobb mind valoszinu azert van mert minden embernek mas a termeszete. valaki a csalodasokat konyen atveszeli meg masok napokig sirnak es depreszioznak. az en esetem sajnos ez a masik... en is sokat depresziozom mert allandoan rosz dolgok tortenek az eletembe es nehezen veszelem oket. de mar olyat is olvastam h az eleted te kontrolalod es amilyen kedvedbe kelsz fel reggel olyan kedved ledz majd egesz nap... en sajnos minden nap bal labon kelek es akk egesz nap semmi kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!