Felaldoznad az eleted kotelessegbol a felig lebenult ferjedert, aki eroszakos, agressziv es megalaz?
igen.
S mivel te vagy a jobb, segits neki jobbá válni, gondolj bele a helyzetébe hogy min mehet ő keresztül és segíts. A szavadat adtad, hogy jóban rosszban velemaradsz, emlékszel? hát most akkor a rossz is eljött. De nem lesz mindig így,
jel21:4
Az elobb nem valaszoltam arra a kerdesre, hogy mi is tortent vele!?
Kozel 2 evig kezeltek a gyomraval,mert nem emesztett rendesen, de minden lelet negativ volt. Veletlen az egyik orvos elkuldte EKG-re es kiderult, hogy volt mar infarktusa, amirol nem tudott senki. A rosszulletek nem a gyomor miatt voltak, hanem sziv eredetu problemara utaltak. Amikor kiderult azonnal bevittem az ugyeletre, hogy meg idoben segitsenek rajta. A ferjem nem akart a korhazba menni, de en beszeltem ra hogy fontos az orvosi felugyelet ebben az esetben. Olyan korhazba mentunk, ahol szivatulteteseket vegeznek. Vakon megbiztam az orvosokban. Sajnos elbagatelizaltak a helyzetet!!! Mutet alatt a muszerrel ugy szetroppantottak az aortafalat, hogy a felszalloagak a fej fele vezeto arteria elzarodott. Az aortafala szetvalt es kozearamlott a ver, ami ott megallt. Sajnos a fejbe nem tudott a nyaki ereken tovabb haladni a ver. A mutoorvos nem vette eszre, csak az altatosok jeleztek, hogy a fejben nincs meg a keringes. Igy 28 percig nem volt oxigen az agyban. Ez okozta a feloldali reszleges lebenulast is. Kilenc napig komaban volt. Hat honapig nem tudott meg ulni sem az agyban. Nagyon intenziv fikoterapias kezelesek hatasara ki tud ulni az agyszelere, a szekre. Nagy segitseggel nehany lepest tesz, hogy a bal labat nem kepes rendesen felemelni. Az ilyen seta kozben ram tamaszkodik. Teljesen elvesztette az egyensulyat.Pelenkazni kell! A mutoorvosok nem vallaljak fel hibajukat, mert alairta a mutetre valo beleegyerzes nyilatkozatat!!!!
Azzal vadol, hogy miert nem hagytam meghalni a sajat agyaban! Nagyon nehez nekem is vegignezni a szenvedeset.
Kulonben meg a korhazban is 10-12 orat veletoltottem, mert annyira nyugtalan volt, ha nem latott.
Meg akartam menteni az eletet es nem tonkre tenni az enyemet is!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!