Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Telefon függőség?

Telefon függőség?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat gondolkodtam saját magamon, és rájöttem hogy totál telefonfüggő lettem..

A munkám kívül, gyakorlatilag a napjaim nagy része már abból áll hogy lefekszem és tekerem a tiktokot órákig

Szomorú belegondolni hogy az én generációm nagy része valószínűleg ugyanígy van..

Egyszerűen unalmas lett a valóságban lenni

De ez sem jó.. kezdem érezni a káros hatásokat magamon sajnos

Hogyan kéne leszokni róla?

Az a baj hogy már az Instagrammon is van reels, a Facebookon is, hiába törlöm le a tiktokot, ott vannak a többi appok..

Teljesen letörölni magam a social mediarol még nem nagyon szeretném

22/F

ma 14:01
 1/1 anonim ***** válasza:

"Szomorú belegondolni hogy az én generációm nagy része valószínűleg ugyanígy van.."

Ez a mondatod a lényeg, de ez nem a te degenerációd problémája, hanem egyszerű civilizációs betegség, amivel a modern civilizáció mindent megtesz azért, hogy önmagát elpusztítsa.

Hogy nálad már ez megfogalmazódott, első és egy fontos lépés. Hát lépj ki a közösségi portálokról (ez nem szeretet kérdése), nem kell a bankkártyát is beépíteni, nem kell okosóra stb. Lépj tovább!

ma 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!