Van egy kristályfüggő unokahugom,lassan 2 ève tolja.A leèpülèse ott tart hogy állandóan a cucc futkos,jókedvű ha van,alszik,utálatos velünk ha nincs.Ki lehet ebből jönni saját akaratából?Vagy mi lesz a vège?Ja,ès fejèbe vesz nem valós dolgokat?

hány éves?
"A függő nők mind prostituálódnak?" -> Nem minden esetben, de az a legegyszerűbb pénz szerzési módszer, nem kell hozzá semmi nekik. És akkor van miből megvenni a drogot. És egy idő után már csak egy cél létezik, drogghoz jutni. És ehhez meg pénz kell. Mivel egy idő után "normál" munkát már az állapotuk miatt nem tudnak végezni, ezért marad ez a pénzszerzési mód.

35 èves, csinos.
Valóban,ő is azt mondta ,hogy dolgozni egyszerűen nem tud,mert vagy be van állva,akkor nem alszik,vagy lejövős,akkor meg csak aludni+ enni akar,persze ez azèrt van,mert nincs az a pènz ami elèg lenne.Meg szerintem valahogy elváltozott,de ezt nehéz jól visszaadni itt.Nem maradt sok belőle.Pl eszik valamit ès a zacskót ledobja a földre.Aztám majd ha lesz cucc úgyis takarít.Keresgèl,kutat.Nem kristályt,azt mondja,"csak úgy".Eltávolodott èrzelmileg,olyan hűvös.Beállva egy ideig olyan mint règ,amikor jókedve volt.
Orvosról hallani sem akar,azt mondja "bármikor abbahagyom,a múltkor se volt 5 napig mègse volt semmi bajom".Na de az 5 napot kb aludt.Itt lakik a szomszéd utcában,átmentem ès kb mindig aludt.

Itt lakunk közel Gödöllő,Budapest is közel van,vonattal be tud menni,egy óra sincs.Egy felnőtt nőt nem lehet erőszakkal bevinni.A múltkor mondtam,nem adok pènzt, gondoltam így elgondolkodtató hogy abbahagyja.Azt mondta,akkor most megyek le...ok valakit.
Szóval nem tudjuk odacipelni az orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!