Van egy kristályfüggő unokahugom,lassan 2 ève tolja.A leèpülèse ott tart hogy állandóan a cucc futkos,jókedvű ha van,alszik,utálatos velünk ha nincs.Ki lehet ebből jönni saját akaratából?Vagy mi lesz a vège?Ja,ès fejèbe vesz nem valós dolgokat?
Figyelt kérdés
Amit a neten találtam igazából èdeskevès ahhoz képest,hogy micsoda probléma ez.Sok ember,család tönkremegy!Ő azt mondta,nem szexel cuccèrt,de nincs munkája,mert túl sokat aludt, amikor meg beállva ment kèt nap nemalvás után, akkor meg azt hitte nem látják hogy furán viselkedik.Szóval mindenkinek tartozik, nekem is,de azt el is engedtem.A függő nők mind prostituálódnak?Ès az mitől van,hogy egy megtörtént eseményt kicsavar kiegèszíti,ja ès ugyanazt a történetet úgy mesèli negyedszerre,mintha most mondaná elsőnek?Szeretnék segíteni,de nem akar orvoshoz fordulni.Igazából fura alakok hívogatják,ès akkor az a tèma,hogy hol,mikor mennyi .Valaki talákozott hasonló esettel?ma 06:55
2/7 A kérdező kommentje:
Te se láttál mèg drogost
ma 07:39
3/7 anonim válasza:
Pedig a háziorvos tudná megmondani, hogy egyeltalán lehet-e valamit csinálni, hová lehet fordulni. Úgy tudom, hogy ha ő nem akar leszokni, akkor a család is tehetetlen.
4/7 anonim válasza:
Elvonó nélkül nem fog menni. De lehet, hogy azzal sem.
5/7 anonim válasza:
Alacsony küszöbű ellátó helyen, hozzátartozóként is kérhetsz tanácsot.
6/7 anonim válasza:
hány éves?
"A függő nők mind prostituálódnak?" -> Nem minden esetben, de az a legegyszerűbb pénz szerzési módszer, nem kell hozzá semmi nekik. És akkor van miből megvenni a drogot. És egy idő után már csak egy cél létezik, drogghoz jutni. És ehhez meg pénz kell. Mivel egy idő után "normál" munkát már az állapotuk miatt nem tudnak végezni, ezért marad ez a pénzszerzési mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!