Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szenvedés az egész életem....

Szenvedés az egész életem. Szinte állandóan depresszios vagyok. Mit csináljak ?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta bipoláris zavarom van. Sok gyógyszert szedek és még egy kínlódás az életem az erős depresszio miatt. Legjobb lenne meghalni valami betegségben. Nem látok kiutat. Ez egy pokol a bipoláris zavar. Aludni se nagyon tudok. Semmihez nincs kedvem. Aki átéli ezt mit tanácsol ?
tegnap 22:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ilyen esetben nekiláttam éjfélkor jó tepertős pogácsát sütni.

Nekiültem naplót írni. Sokat olvastam. Szobabicikliztem, közben olvastam.

Kerültem a nyomasztó témákat és negatív társaságot.

tegnap 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Esetleg nem lehet, hogy a gyógyszerek nincsenek jól beállítva, stb? Akár mellékhatás is lehet ez.

Egyébként egyes jól leírta, próbáld meg bármi áron elterelni a rossz gondolatokról a figyelmet, mert megéri maradni. Okkal születünk a földre. Valakiből tanár lesz, valakiből orvos, egyesekből szobafestő. Valaki egy zöldségárus lesz akit mindenki szeret. Találd meg te miért vagy itt, és hagyj nyomot a környezetedben. :)

Nem vagy egyedül! Krízis esetén hívd a 116-123-as Lelki Segélyt!

ma 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!