Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van az életemből....

Elegem van az életemből. Állandóan depresszios vagyok. Ez így nem élet. Mi a megoldás ?

Figyelt kérdés
Bipoláris zavarom van és szinte állandóan nyomott a hangulatom. Semminek nem tudok örülni. Egyhangu az életem. Semmi nem történik amitől boldogabb lennék. Munkám sincs. Jelentkeztem 4 órás meloba de nem szólnak. Máshol meg tudom hogy nem álnám meg a helyem. Ez a bipoláris zavar tönkretesz. Teljesen más vagyok mint az átlag. Gyógyszereket szedek. Nem látok kiuat ebből. Bármit csinálok lehangol. Ezen kívűl még erős szociális fóbiám is van ami miatt még nehezebb a munkakeresés. Jó lenne társaságba dolgozni,de szorongok. Ha meg egyedül vagyok akkor meg hiányzik a társaság. Utálom ezt hideget is. Semmit nem lehet csinálni. Az ember még a hobbiját se csinálhatja. Csak allandóan otthon lenni. Ingadozok minden nap nagyon durván. Van aki át tudja ezt érezni ?
jan. 1. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

Át.

Mi az akadálya bármilyen fajta változásodnak?

jan. 1. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
10%

Át érezzük.

Tudod mi a megoldás.

jan. 1. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Mondd az orvosnak. a gyógyszerezés arra való, hogy normális életet tudjál vele élni, nem arra, hogy szenvedj. A munkakeresés egészségesen is kihívás, kb 50-ből 1 jön be. Azért próbálj meg társaságba járni, mert ha jól érzed magad, legközelebb könnyebben elmész.
jan. 1. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Így otthon élsz a szüleiddel gondolom. Van valamilyen végzettséged, szakmád?
jan. 1. 16:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Van végzetségem de utálom. Lakatos. Igen a szüleimmel.
jan. 1. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
24%
Nem mindegy hogy milyen idő van? Elmondásod szerint úgy sem tesz boldoggá semmi. Ha meg ennyire sz*r életed van akkor nem gondolod hogy ideje lenne változtatni? Gyógyszereket szedsz vagy is normálosnak mondható életet kéne élned helyette pedig semmi nem változik. Miért nem közlöd ezt az orvossal? Pszichológust is mondanám de úgy tűnik te nem meggyógyúlni akarsz hanem csak panaszkodni azon meg senki nem tud segíteni. Munkahely keresés pedig felejtsd el hogy elég egy helyre elküldeni az önéletrajzod. Elküldtem vagy 30 helyre folyamat és eltelt vagy 2 hónap mire egyre behívtak.
jan. 1. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Ha nem tudsz dolgozni egyelőre mi lenne ha tanulnál valamit úgy több lenne a lehetőséged. Érettségizz le. Ha az már van jelemtkezz egyetemre. Ott jó társaság van valami diákmunkáea meg tuti felvesznek az nem nehéz és te döntöd el hány napot vállalsz.
jan. 1. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!