Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszióra valami megoldás?

Depresszióra valami megoldás?

Figyelt kérdés

aug. 23. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Pszichológus, sport, természet, alkotás. De ez ennél sokkal bonyolultabb. Magát a diagnózist is szakembernek kell felállítania, és az okokat megvizsgálnia, mert az okokon kell változtatni, az pedig 100 féle lehet.
aug. 23. 10:51
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Meg mindig a terapia.

Meg a sport, meg az egeszseges taplalkozas, megfelelo alvas, es az emberi kapcsolatok apolasa. De ezekre valodi depresszioban nem vagy kepes, ezert kell a segitseg. Adott esetben gyogyszer is kellhet egy ideig, de azert ne az legyen az elso.

aug. 23. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Van!

Engem gyerekkorom óta kísért, sokáig persze meg sem tudtam magamnak fogalmazni mi bajom. Aztán meg arra kellett készülnöm, hogy élethosszig velem lesz. A legváratlanabb pillanatban múlt el, sosem gondoltam volna.

Lett egy munkahelyem, ahol annyi sz@r ömlött rám, hogy az afelett érzett minden pillanatban jelen lévő bosszúság, méreg, morgolódás (hívjuk bárminek) egy pillanat alatt kiszorította a tudatomból. Nem vicc, azóta is itt dolgozom, két dolognak örülök, egyik hogy melegben vagyok, a másik meg hogy eltűnt a depresszióm.

aug. 23. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Azert ezt a "modszert" ne ajanlgasd. Szamodra is csunya vege lesz. Mert itt nem arrol van szo, h elmult a depressziod, hanem egyszeruen tulelo uzemmodban elsz a munkad miatt, ami extra stresszt jelent, csak max masfele terheles, mint amiben elotte eltel. Ez megbetegit. Tudom, voltam ebben, en egy parkapcsolat miatt.

aug. 23. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Nincs igazi, tartós megoldás. Meg kell tanulni együtt élni vele (ahogy például egy testi fogyatékossággal vagy cukorbetegséggel) ami folyamatos éberséget és erőfeszítést igényel. Ideális esetben tünetmentesség is elérhető, de a visszaeséssel mindig számolni kell.
aug. 23. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
22%

Nem marad depresszios mindenki egesz eleteben. Van olyan sajnos, de a tobbseg azert ragad bele, mert az eletet nem oldja meg, es ha tovabbra is sz_r kornyezetben el, nem onazonos stb, az visszahat az agyi kemiara is. Ugy nyilvan visszaesik.

aug. 23. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Sport..hagyjuk már,van aki annak is örül ha kibír kellni az ágyból és rendbe tudja hozni a külsejét,nemhogy még ugráljon meg fusson
aug. 23. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
14%
Aki annak is örül, hogy ki bír kelni az ágyból, az nyilván orvoshoz megy, mert nincs más választása. A sportos javaslatom nyilván nem ennek a szintnek szól.
aug. 23. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
#4 Esetem leírtam, nem ajánlottam.
aug. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!