Meg mindig a terapia.
Meg a sport, meg az egeszseges taplalkozas, megfelelo alvas, es az emberi kapcsolatok apolasa. De ezekre valodi depresszioban nem vagy kepes, ezert kell a segitseg. Adott esetben gyogyszer is kellhet egy ideig, de azert ne az legyen az elso.
Van!
Engem gyerekkorom óta kísért, sokáig persze meg sem tudtam magamnak fogalmazni mi bajom. Aztán meg arra kellett készülnöm, hogy élethosszig velem lesz. A legváratlanabb pillanatban múlt el, sosem gondoltam volna.
Lett egy munkahelyem, ahol annyi sz@r ömlött rám, hogy az afelett érzett minden pillanatban jelen lévő bosszúság, méreg, morgolódás (hívjuk bárminek) egy pillanat alatt kiszorította a tudatomból. Nem vicc, azóta is itt dolgozom, két dolognak örülök, egyik hogy melegben vagyok, a másik meg hogy eltűnt a depresszióm.
Azert ezt a "modszert" ne ajanlgasd. Szamodra is csunya vege lesz. Mert itt nem arrol van szo, h elmult a depressziod, hanem egyszeruen tulelo uzemmodban elsz a munkad miatt, ami extra stresszt jelent, csak max masfele terheles, mint amiben elotte eltel. Ez megbetegit. Tudom, voltam ebben, en egy parkapcsolat miatt.
Nem marad depresszios mindenki egesz eleteben. Van olyan sajnos, de a tobbseg azert ragad bele, mert az eletet nem oldja meg, es ha tovabbra is sz_r kornyezetben el, nem onazonos stb, az visszahat az agyi kemiara is. Ugy nyilvan visszaesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!