Magyarországon nagyobb esélye van az embereknek depresszióba esni mert állandóan egymást furják? Mindenki mindenkinek farkasa?
Azt nem tudom, hogy milyen arányban van a depresszióval a magyarság, de az biztos, hogy a magyar egyébként gusztustalan egy nép, ezt leginkább akkor tapasztalatod meg ha külföldön élsz és vannak magyarok.
Sok mindent lehet mondani a törökökre, szerbekre, szlovákokra, de ők mind összetartó nép és a sajátjaikat védik.
A magyar viszont ennek ellentéte, ott tesz alád ahol tud, nagyon kell vigyázni velük. A szemedbe mézes-mázos, de úgy alád kavar mint a sic, ha az érdeke úgy kívánja.
Nekem ez a tapasztalatom a magyarok többségével 13 év kintlét után, áldom is az eget, hogy 1 közvetlen kollégám sem magyar, meg van a nyugalmam.
Szerintem igen. Amíg nem kerültem be a munka világába, egy nagyon pozitív, szívből mosolyogni tudó életet éltem.
Ám amint bekerültem olyan emberek közé, akiknek otthon bizony nem ilyen jó, totál letörtek a gonoszkodásaikkal, álságos vigyorukkal, képmutatásukkal, törtetésükkel.
Amerikában vajon ugyanez van?
Ott is sok a képmutató, irigy?
Ebben az országban szerintem igen.
Nem vállalják magukat, elégedetlenek a saját életükkel, törtetnek, képmutatók.
4
Amúgy az eddigi kormányok is ezt erősítették, hogy csak a családig terjedjen a "jóságod".
Itthon nincs nagyon az az igazi nemzeti tudat.
Emellett kevés a fizetése sok embernek, másoknak meg aránytalanul sok. Ez igazságtalanság. Nehéz így kedvelni egy nemzetet az odatartozóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!