Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magyarországon nagyobb esélye...

Magyarországon nagyobb esélye van az embereknek depresszióba esni mert állandóan egymást furják? Mindenki mindenkinek farkasa?

Figyelt kérdés
Nem bizhatsz meg senkiben sem mert mindenki mindenkit kibeszél.

#Magyarország #Dperesszió
nov. 11. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Azt nem tudom, hogy milyen arányban van a depresszióval a magyarság, de az biztos, hogy a magyar egyébként gusztustalan egy nép, ezt leginkább akkor tapasztalatod meg ha külföldön élsz és vannak magyarok.

Sok mindent lehet mondani a törökökre, szerbekre, szlovákokra, de ők mind összetartó nép és a sajátjaikat védik.

A magyar viszont ennek ellentéte, ott tesz alád ahol tud, nagyon kell vigyázni velük. A szemedbe mézes-mázos, de úgy alád kavar mint a sic, ha az érdeke úgy kívánja.

Nekem ez a tapasztalatom a magyarok többségével 13 év kintlét után, áldom is az eget, hogy 1 közvetlen kollégám sem magyar, meg van a nyugalmam.

nov. 11. 21:11
 2/9 A kérdező kommentje:
1-es Melyik országban élsz?
nov. 11. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem igen. Amíg nem kerültem be a munka világába, egy nagyon pozitív, szívből mosolyogni tudó életet éltem.

Ám amint bekerültem olyan emberek közé, akiknek otthon bizony nem ilyen jó, totál letörtek a gonoszkodásaikkal, álságos vigyorukkal, képmutatásukkal, törtetésükkel.

Amerikában vajon ugyanez van?

Ott is sok a képmutató, irigy?

Ebben az országban szerintem igen.

Nem vállalják magukat, elégedetlenek a saját életükkel, törtetnek, képmutatók.

nov. 11. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom a depresszióval hogy függ össze, de sajnos #1 jól írja. Mi nem vagyunk igazán összetartók. Ez pl. a nagy bajban megmutatkozik, anno vitték a cukrot, lisztet, élesztőt, a kosárban van 10,de egy zacskóval nem adott volna át neked, mikor kiürült a polc. Szóval nálunk ne legyen se háború, se gazdasági összeomlás, mert akkor véged van.
nov. 12. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:

4

Amúgy az eddigi kormányok is ezt erősítették, hogy csak a családig terjedjen a "jóságod".

Itthon nincs nagyon az az igazi nemzeti tudat.

Emellett kevés a fizetése sok embernek, másoknak meg aránytalanul sok. Ez igazságtalanság. Nehéz így kedvelni egy nemzetet az odatartozóknak.

nov. 12. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindenki mindenkinek a farkasa!

Nyugodj meg, vannak bőven rókák, patkányok és vaddisznók is.😉

dec. 3. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt hallottam, hogy Amerikában pl mindenki felvállalja, hogy melyik oldalnak a híve, akár a házaikra is kiplakátolják ezt, és társaságban is beszélnek róla nyíltan, amiért nem szokták betámadni a másikat.

Na próbáld ezt meg itthon. Inkább csak az a felvállalt nézet, hogy senkire sem szavazok.

Hátak mögött persze van egy éles vélemény.

Jaj, annyira jellemző.

Az emberi kapcsolatok szintjén ugyanez.

Intelligens sokak szemében, aki "konfliktuskerülő", csendes kis halkszavú mosolyka.

Aki meg mer ellentmondani valamilyen nézetre, mert őszinte, az egyből agresszív.

Langyos víz van itthon. Nincsenek bátor,

dec. 3. 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:
karakteres emberek. Akik bármilyenek is, de őszinték.
dec. 3. 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as szívemböl beszéltél.
dec. 3. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!