Magyarországon hol vannak olyan kisüzemű vágóhidak akik állandóan keresnek alaklmazottakat?
Figyelt kérdés
Én is szeretnék egy vágóhídon dolgozni, de kisüzeműbenjúl. 24. 09:50
1/6 anonim válasza:
Becsehelyen van egy csirkegyár, oda mndíg kell ember.. De a regnumba is Bicskére.
2/6 anonim válasza:
Meg még Ócsán van egy Gyros alapanyag gyár (fűszereznek, rudakra pakolnak) teljesítménybér van, meg gondolom annyi húst eszel / viszel amennyit bírsz!
3/6 anonim válasza:
Fóton is van csirkevágóhíd (simi-pipi) ha még ez a nevük.
4/6 anonim válasza:
Az bizonyosan tök jó hely lehet, ahova állandóan alkalmazottakat keresnek.
5/6 anonim válasza:
Nem mindenki akarja hosszabbtávon ezt a fajta munkát csinálni meg nem is bírják már öregebben.
De vannak akik akarnak tanulni meg szakmai kapcsolatokat építeni.
6/6 anonim válasza:
Nameg a pénz sem annyira rossz az ilyen helyeken!
Vagy, ha pénzbe nem is annyira, de húsba jól jársz, mert ez nem éttermi konyha! Az ilyen helyeken nen sajnálják tőled!
Én 2015 körül melóztam egy kissebb üzemben, de a havi egy borjúfelsál (egész) a heti fehérpecsenye, a bélszínfej, stefánia nem volt gond negyedáron vagy ingyen se néha!
Nem biztos, hogy most jó szájízzel hagynék ott ezekért a húsokért 20-30 ezreket!
De abban az időben tele volt a hűtő meg a 200 literes fagyasztó láda csupa jósággal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!