Állandóan ezek az aggályok, hogy tegyem ezen túl magam?
Sziasztok!
Felvázolom az életem röviden.
22éves vagyok, érettségiztem(18évesen),utána elkezdtem egy technikumot(gépész), abba hagytam pont azért ami most is benne van, hogy MIÉRT engem alkalmaznának a munkavállalok mint egy hasonló kvalitásokkal rendelkező fehérbőrű magyart?(ebből leszűrhető,hogy roma vagyok)...
Na tavaly elkezdtem a mérnöki infót, szeretem is,meg minden, azt megint előjött bennem ez az érzés, hogy minek is csinálom,hisz engem úgy se fog senki alkalmazni... (sajna középiskolában többször kaptam ezért megjegyzéseket, hogy c*igány vagyok, és eléggé stresszelek mindenen)tippek? valós félelem ez?
Sajnos jellemző az előítéletesség.
Ettől függetlenül én bátorítalak arra hogy ne add fel és próbálkozz, lesznek bőven olyanok akik nem fognak előre ítélkezni és az első beszélgetés után elfelejtik hogy milyen etnikumú vagy.
Be kellett volna fejezni a technikumot, régen sok roma dolgozott fémiparban, szinte benne van a vérükben. Most is akad jópár aki lakatosként, hegesztőként dolgozik.
Ha jól megy az informatika, ott még egyszerűbb dolgod lesz, mert sok magyarországon irodát fenntartó amerikai multi cégnél vannak színesbőrűek (fekete, indiai, arab, stb.).
Igen, arról nem is beszélve, hogy ha elmész külföldre pl. Londonba, ott még kevésbé fog érdekelni bárkit is hogy milyen színű a bőröd.
És akkor a remote home office-ban dolgozó contractorok hozzászólásai még meg sem érkeztek. 😂
Egyébként meg Orbán Viktor és a fidesz nem kis része is zigány (a másik rézse zsidó) akkor meg min problémázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!