Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önbizalom hiány! Mit lehet...

Önbizalom hiány! Mit lehet tenni? (magyarázat lejjebb)

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon pattanásos az arcom, ezért önbizalomhiányos vagyok. Nem is nagyon járok el itthonról. Iskolába sem szeretek járni mert nincsenek barátaim, nem is beszélgetek senkivel, egyedűl vagyok mindig. Régebben sok barárom volt, de a csunya arcom miatt egyre zárkozotabb lettem, nem nyitottam senki felé és ezért az emberek is eltávolodtak tőlem. Mára már egy barátom sem maradt. Sokat gondolkodtam rajta, hogy szakemberhez fordulok, de félek hogy ezen nem tudna segíteni senki mert ezt egyedül magamban kellene rendezni, csak én tudok változtatni rajta. Mit gondoltok erről? Kérjek segítséget? Tanácsokat várok.

2015. ápr. 3. 21:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát köszi! :D Nem vagyok nagyon kíváncsi erre az elcs.eszett tini generációra. Hálát adok az égnek, hogy nem most vagyok tini. Nem is tudom, akkor mit tanácsolhatnék, talán azt, hogy a hasonló problémákkal megáldott kortársaid társaságát, barátságát kéne keresni és akkor már jobb neked is, meg neki is. :) És lehet egy olyan baráti viszony alakul ki, ami életed végéig szól és szoros lesz
2015. ápr. 8. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!