Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önbizalom hiány, esetleg...

Önbizalom hiány, esetleg valami más?

Figyelt kérdés
Nem éreztem még ilyen érzést, körülbelül 1 éve kezdődhetet, befejeztem az iskolát de nem tudok vele elhelyezkedni, értek egy két dologhoz az építő iparban apám jóvoltából, de ezt nem tartom megoldásnak, nem látom a jövőm h mit fogok csinálni később így tervezni sem tudok. Barátnőmmel több mint egy éve vagyok együtt és szerinte megváltoztam, nem vagyok olyan férfias mint voltam nem vagyok határozott és a lazaságom is elvesztettem, feszült vagyok, és igaza lehet mert érzem magamon h valami nincs rendben de nem tudom még fogalmazni. Ez lehet önkép zavar vagy bármi más? Nagyon szeretnék át esni ezen és visszakapni önmagam.

2015. jan. 22. 23:36
 1/1 anonim válasza:

Nem kell megfogalmazni, hogy mi is ez igazából, hanem tenni ellene. Az ilyen problémák, bármi is a nevük, az emberben belül dőlnek el. Nem kell harcolni vagy pszichológushoz menni, csak szimplán úgy tenni mindent, ahogy régen volt (ezalatt a lazaságot és a férfiasságot értem). Nem látni kell a jövőt, hanem most csinálni valamit, hogy abból jövő legyen.

Sok sikert!

2015. jan. 23. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!