Hogy lehetne előhozni az este végén szerzett energialöketet máskor is? (Magyarázat lent)
Figyelt kérdés
Diák éveimet élem,a napok monotonok,és napközben nincs szinte semmi kreatívhoz kedvem tehát vagy leülök a tv mellé vagy valami más haszontalan dolgot csinálok. Ám estefelé fürdés előt/után hatalmas fellendülést és inspirációt érzek. Tehát a kérdésem az lenne,hogy ezt a tulajdonságomat hogyan tudnám napközben is előhozni,esetleg más kortásam is találkozott ilyesféle érzésekkel2015. febr. 10. 01:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális, hogy az embernek estefelé működik jobban az agya.
2/3 A kérdező kommentje:
Ahogy kiderült nagy mértékű depresszióval szenvedek és azért nincs energiám.
2016. ápr. 7. 23:40
3/3 anonim válasza:
Valahol hallottam, hogy a tinédzserek agya este aktívabb, mint nappal.
Amúgy én is hasonlóan vagyok, egész nap aludtam, most meg kockulok, ahelyett, hogy a tételeimet dolgoznám ki XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!