Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongásból sosincs ki út?...

Szorongásból sosincs ki út? Péntek este ittam és nagyon rám tört?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy haverokkal ittam pénteken kicsit bepálinkáztunk. Szombaton volt egy másnaposságom,pénteken már nagyon depis voltam és folytogatott a sírás folyt a könnyem is, most hétfőn van 4 órát aludtam már voltam kint sétálni 1 órát de nem segített , szedek vitaminokat omega 3-at is de valahogy kezdem feladni. Én úgy érzem már sose leszek boldog, néha úgy érzem ha meghalnék nem lenne több bajom.

2015. jan. 19. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne segítséget kérned.
2015. jan. 19. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:
ez az alkohol egyik hatasa, amikro elmulik, ez nem szorongas. Az alkohol egyfajat kabitoszer, csak legalis, emrt megeri az allamnak. Ne igyal, sportolj es nem lesznek szorongasaid, ha megis, ezekutan is akkor fordulj orvoshoz, csak sajnos a legtobb csak teletom gyogyszerekkel, amitol mas, ujabb betegseged lesz. Ezert ne igyal es ne szedj semmit, hanem segits magadon eletmodvaltassal. ennyi.
2015. jan. 19. 08:45
 3/4 szamo77db ***** válasza:
A legtöbb orvos nem tömi tele a betegeit gyógyszerrel. Ma már inkább az az irányzat érvényesül, hogy minél kevesebb gyógyszerrel kezelni a beteget. Persze vannak olyan esetek, amikor nem kerülhető meg a gyógyszeres terápia. Pontosan a beteg érdekében!
2015. jan. 19. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Relaxálj, ehhez találsz hanganyagot a youtube-on, írd be a keresőbe, hogy "agykontroll, relaxáció".

Minden reggel tűzd ki a nap céljait, mit fogsz csinálni. Ne nagy célokat, hanem kicsi, teljesíthető célokat, és azt csináld végig, a nap végén pedig veregesd meg a vállad, hogy sikerült.

Olvass önsegítő könyveket, hallgasd a neten Pál Ferit, Bagdy Emőkét.

Sportolj, rajzolj, zenélj, kézműveskedj, írj, bármilyen alkotó tevékenység segíthet kimozdulni.

Igyál orbáncfű vagy citromfű teát, vegyél levendulás ülőfürdőt, szedj gyógynövényes szorongásoldót, pl. Nervenflege (DM-ben kapható).

Hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes hívószámon, eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról, fülkéből is.

2015. jan. 20. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!