Önbizalom hiány! Mit lehet tenni? (magyarázat lejjebb)
a tejtermékek tejszármazékok teljes kivétele az étrendből és glutén fehér liszt mentes kajálás.
és kellene egy inzulin rezisztencia vizsgálat is.
2-3 hónap alatt letisztul az arcod.
de lehet,hogy a tejszármazékok kiiktatása is elég lesz.
gugliba-paleo akne
és igen,csak te tudsz változtatni rajta,mert az orvos előbb fog gyógyszert felírni,mint azt mondani,hogy tedd rendbe az étrend és vedd ki belőle azokat az anyagokat amik kiváltják ezeket a tüneteket.
a fenéket nem érdekli az embreket.
nekem van egy ismerősöm,aki a tinédzserkori extrém durva aknéi miatt-és mert mindenkiben undort keltett ez,plusz ugye a csajok rá sem néztek így-a pszichiátriára került 1 évre.
ezért ez nem egy elhanyagolható probléma
fogamzásgtló, vagy más hormonális gyógyszerek csökkenthetik a pattanások kialakulását, de ezt csak orvos írhatja fel, nekem sokkal simább a bőröm, mióta szedem! ezenkívül rendszeres bőrápolás, kozmetikus, sport, egészséges étkezés!
amúgy meg nem biztos h ezért nem szeretnek, próbálj meg sokat mosolyogni, kedves lenni, aki emiatt lenéz nekem nem is kellene, mint barát.... meglátod lesz sokkal jobb később!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!