Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depresszio? Mit tehetnek...

Ez depresszio? Mit tehetnek ellene?

Figyelt kérdés
Szinte mindig lehangolt vagyok es rossz a kedvem. Kicsi gyerekeim vannak, de veluk sem tudok orulni. Sok segitsegem van. A szeretteim mindenben tamogatnak, de semmi nem jo. Szeretnem mar boldognak erezni magam, orulni az eletnek es a szeretteimnek. Mit tegyek? Ez mar pszichologiai kerdes? Hangulatjavito vagy gyogyszer segitene? Koszonom ha segitetek.

2015. márc. 29. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Inkább pszichiátriai kérdés.

Hosszú idő után most a napokban szántam csak rá magam, hogy elmenjek pszichiáterhez. Beszélgettünk kicsit, majd adott egy gyógyszert ráírt néhány diagnózist és jövőhéten megint mehetek.

Szóval, pszichológus nem ad gyógyszert maximum továbbküld pszichiáterhez aki viszont ha úgy ítéli antidepresszánst ad és terápiára küld. Persze attól függ depresszió-e vagy valami más (is).

Szóval ha tartós a lehangoltság és az hogy semminek sem örülsz jobb ha elmész pszichiáterhez a "depresszióból" nem lehet egyedül vagy családszeretettel kilábalni. Én magam is úgy mentem oda, hogy talán depresszió lehet (kb. egy és fél éve vagyok magam alatt) és közben a depresszió mellé diagnosztizáltak még 2 másik dolgot is. Mindenképp szerencsés lenne elmenned szakorvoshoz ő segíthet.

2015. márc. 29. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyorsan írok, mielőtt valaki lebeszélne! Jól írja az első! Pszichiáter kell, és az általa felírt gyógyszer. Csak rá hallgass, és 3 hónapra túl vagy az egészen. Írjál, ha kis lelki támogatás kell. Egy gyógyult pánik-depis
2015. márc. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!