Újra vagdosom magam! Mit tehetnék ellene?
Még hosszú évekkel ezelőtt kezdődött, minden összejött az életben, ami elromolhatott, elromlott (alkoholista szülők, hazug barátok és még sorolhatnám). Kb. két hónapig tartott, hamar leesett, hogy ez így nincs rendben.
Most elég stresszes időszakban vagyok, itt az érettségi, felvételi, édesapám meghalt. Nem bírtam, és újra megvágtam magam... Nem mélyen, de látszik rendesen...
Nem tudom, mit tehetnék, hogy újra nyugodt legyek, hogy kezelni tudjam ezeket a depressziós rohamokat. Kérem,a ki van/volt hasonló cipőben, segítsen!
19/L
Ugyan én nem vagdostam magamat, csak a mellkasomat borotvával karcolgattam szépen.
De depressziós roham.. Olyankor nem igazán tud mit csinálni az ember, legalábbis én csak ülök egy helyben és nem tudok mit kezdeni magammal, nem akarok/tudok megmozdulni, csak nézek ki a fejemből és rettenetesen szarul érzem magamat. De mégis meg szoktam próbálni mozogni, erőt veszek magamon, elmegyek sétálni, futni, edzeni, bringázni.
Esetleg próbálj meg rajzolni.. írni, nekem ilyesmik szoktak segíteni... kivéve mikor nem.. és órákon át csak ülök és egyszerűen emésztem magamat..
Én is depressziós vagyok, és vagdosom magam.
Menj el a pszichológushoz, igenis megéri! Én is járok, gyógyszert is ajánlott, és jobban érzem magam. Az ismerőseim szerint is kivirultam.
Nagyon sajnálom azokat amik veled történtek, de elmondhatatlanul büszke vagyok, amiért eddig sikeresen harcoltál:) Nagyon erős lány vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!