Azt érzem, hogy nem akarok tovább élni egy probléma miatt, de a többi dolgom rendben van. Mit tehetnék?
Az egész ott kezdődött, hogy tavaly novemberben az osztályom megutált egy félreértés miatt, pedig előtte nagyon jóban voltam a társaimmal, szerettem reggel iskolába járni. Ez a dolog néha javult, néha romlott, de már két hónapja ugyanolyan rossz a dolog, pár ember kipécézett magának és teljesen tönkretesznek.
Február óta könyörgök anyukámnak, hogy hadd menjek át a város másik jobbfajta gimnáziumába, de nem akar engedni, mivel a mostani sulim tőlünk kb 10 perc sétára van, a másik pedig kint a város szélén, meg azért, mert szerinte ott is megutáltatnám magam az osztállyal.
Úgy döntöttem, hogy ha nem engedi hogy iskolát váltsak, én nem megyek vissza jövő tanévtől abba a suliba és megölöm magamat, egy 10000% biztos módszerrel, ami biztosan megöl. Előtte még szeretnék esélyt adni annak, hogy hátha átmehetek a másik suliba.
Viszont annyi célom van még. Elkezdtem írni egy könyvtrilógiát, az elsőt be is fejeztem és hamarosan elküldöm egy kiadónak. A legjobb barátnőmmel egyre jobb a viszonyunk és itthon is jóban vagyok a testvéremmel és a szüleimmel. Annyira nehéz dönteni, hogy kibírjam-e azt a sz@r helyet ahol engem annyira gyűlölnek, vagy hagyjam ott, de ezzel együtt azt a sok célomat is.
Most mit csináljak?
Temetkezz bele a tankönyveidbe és a trilógiádba, meg gondolj a barátnődre. El fog jönni az az idő, amikor már a tested fog jelezni, és akkor már anyukád is aggódni fog miattad.
Azért próbálkoznál öngyilkossággal, hogy felhívd a figyelmet a problémádra. Olyan módszert kellene választanod, ami csak jelzés értékű, és amitől nem fogsz meghalni, de mégiscsak jelzés.
Na akkor az én osztályomon van a helyed, ők is pont ilyen idióták mint te
hülyeségek miatt akarják az életüket eldobni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!