Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológusom azt akarja,...

A pszichológusom azt akarja, hogy dolgozzak és szarjam le a szorongást, mi tegyek?

Figyelt kérdés
Rég járok hozzá, mindig ecseteli, hogy nincs miért szoronganom pánikolnom és most elakar küldeni dolgozni. Fáj nagyon mert nem tudok dolgozni, ez a probléma miatt keerstem fel és most amikor kimondta és eljöttem pánikrohamom volt!!!

2015. jan. 22. 16:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2015. febr. 3. 15:36
 32/35 anonim ***** válasza:
Már mint az analízisről bővebben.
2015. febr. 3. 15:56
 33/35 anonim ***** válasza:

Minden igazán hatékony terápia hosszú időben! Erre bizony fel kell készülni! Én pont most kínlódok amiatt, hogy majd' 20 évvel ezelőtt jártam már rövidterápiára, és bár egy-két dolgot helyretett, hosszú távon nem segített, és átverve érzem magam amiatt, hogy akkor nekem senki nem mondta el, hogy mire számítsak, hogy az ilyen fókuszterápiák nem sokat érnek. Egy hosszúterápia az egész személyiséget képes rendbetenni, az alapokat, és rögzíti is az eredményeket, nem csak félkészen lök bele a világba, hogy boldoguljak.

Persze mindenki maga dönti el, hogy megéri-e neki, vagy sem. Nekem megérte.

2015. febr. 4. 13:45
 34/35 A kérdező kommentje:
A kognitív időhatáros..
2015. febr. 4. 17:55
 35/35 anonim ***** válasza:
No igen... de nem veszi figyelembe, hogy nem mindenki egyforma ütemben fejlődik. Van, akinek egy év kell, van, akinek kettő, másnap meg öt...
2015. febr. 4. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!