Mikor beteg vagyok, rosszul vagyok, akkor nagyon félek egyedül! Szorongást, stresszt, félelmet érzek, nem bírok egyedül lenni, félek a rossz gondolataimtól. Van valaki hasonlóan vagy én nem nőttem még fel agyilag?
Figyelt kérdés
Ok,ez egy 5 évesnèl esetleg elmegy,de én 18 vagyok.Igaz,hogy sok trauma ért màr ennyi idősen is,azóta vagyok ilyen labilis,de akkor is.Segítsetek légyszi,most is nagyon félek. :'( Tegnap reggeltől holnap dèlutánig vagyok itthon egyedül.2014. nov. 8. 17:28
1/6 anonim válasza:
Tereld el a figyelmed valamivel például tanulj,olvass vagy csak nézd a tv-t. Nincs mitől félned mert semmi nagyon rossz dolog nem történhet veled. Ha van valaki akit áttudsz hívni magadhoz hogy ne legyél egyedül akkor hívd át és beszélgessetek. A betegséget fizikailag érted vagy lelkileg? Milyen rossz gondolataid vannak? A lényeg hogy nyugodj meg és ne félj!!:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Valami vígjátékkal kéne elterelnem a figyelmem,de nem találok semmit.Fizikailag is beteg vagyok sajnos,nem is kicsit.Inkább hasonlítok egy 70 évesre a testi betegségeim,rosszulléteim alapján,mint egy 18 évesre.Amúgy mentálisan is nagyon beteg vagyok,de gondolom látszik a kèrdésemből is.Nem hallucinálok vagy ilyesmi,de nagyon szorongok,feszült vagyok,nem tudom kontrollálni.Csak annyit tudok tenni,hogy elfojtom a dühömet is,de attól meg fizikai betegségeim alakultak ki.Ördögi kör.
Senki nincs,akit áthívhatnèk.Csak apukám van,de ő nincs itthon ugye.Se testvér,se keresztanya,se senki.1 barátnőm van 4 éve,de ő nagyon messze lakik innen,leginkább neten tartjuk a kapcsolatot,de összevesztünk.
2014. nov. 8. 18:05
3/6 anonim válasza:
Értem. Ha van kedved beszélgetni akkor nekem is írhatsz ha gondolod.
4/6 anonim válasza:
Ajánlok egy könyvet; Peurifoy, Reneau Z.: Szorongás, fóbiák, pánik. Nálam sok mindenben segített; ahogy a berögzült félelem-gondolatok sem egyik napról a másikra alakultak ki, úgy a gyógyuláshoz is időre van szükség, és jó sok türelemre.
5/6 anonim válasza:
Azóta jobban vagy már?:) (1. vagyok)
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. :( Azért köszi a kérdést. (:
2014. nov. 10. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!