Apukám beteg. Hogyan segítsek neki? Egyedül vagyok nem tudom mit tegyek. (bővebben lent)
Bár előfordulhat, h a háziorvos lépni fog, de nem teheti, még csak nem is irányíthat senkit szakorvoshoz akkor, ha mentális probléma gyanuja merül fel. Kivéve, ha egy mentális beteg BIZONYÍTHATÓ bűntényt követ el.
(Tudom, mert sajnos az én környezetemben is élnek súlyosan mentális betegek, akik ráadásul közveszélyesek is. De nem lehet tenni semmit se a környezete érdekében, sem az ő érdekükben, mert nem bizonyítható ártalmas tetteket, nevezetesen rendszeres súlyos zaklatást, nem bizonyítható korrupciót és bujtogatást követtek el eddig rendszeresen, mivel pszichopatáról, más néven szociopatákról van szó a környezetemben élő néhány ember esetében.)
A nyaksérvvel kapcsolatban megvizsgálhatja, de ha már ez megtörtént és nincs változás e téren, akkor feleslegesen nem teszi meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!