A Rivotril tényleg ennyire rövid időszakon keresztül mulaszta csak el a szorongást?
Két hete szedem tartósabban a Rivotril nevű tablettát(pszichiáter felügyelete alatt)szorongásra.Azon belül is főleg a szociális helyzetekben előjövő szorongás dominál.
Reggelente bevettem 1 mg-ot munkába indulás előtt és az első héten nagyon jó közérzetem volt tőle, a szorongásaim erősen lecsökkentek. A hétvégén egy napot kihagytam, de független ettől a következő naptól kezdve azt vettem észre,hogy a következő naptól ez a szorongáscsökkentő hatás gyengül.Még mindig segít valamennyit, de az 1 mg már kevés, és a hét közepétől kezdve már többször 1,5 mg-ra volt szükség,aminek a jó hatása ráadásul elég hamar csökkenni kezdett.(Egy alkalommal már arra is szükség volt,hogy néhány órával később még 1,5 mg-ot bevegyek.Az viszonylag beállított egy türhető állapotot):Járok pszichoterápiára is,nem a gyógyszertől várom a megoldást, de megdöbbentő,hogy ilyen hamar emelni kellett az adagot,ugyanannak a hatásnak az eléréséhez.Ez az átlagos? Emellett 1mg-1,5 mg mennyire számít egy nap soknak ebből a gyógyszerből?
Nem számít soknak 1,5 mg.
Én kb. 1 évig szedtem, és nem kellett emelni az adagot.
Beszéld meg az orvosoddal, ne kezdd el önként máshogy szedni, mert csúnya vége lesz, ha pár hét alatt beduplázol.
Csak addig ér valamit, ameddig szeded, ettől senki sem gyógyul meg.
A gyógyuláshoz terápia szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!