Csak én vagyok az a nyomorék, aki szilveszterkor is otthon ül, sír, vagdos, szorong, remeg?
Figyelt kérdés
Szociális szorongás, depresszió. Senkim nincs. itt vagyok egyedül. Vágok, remegek, sírok. Kegyetlenül fáj. Nem tudom mit tegyek.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
20/L
2014. dec. 31. 14:39
41/48 anonim válasza:
Igen utolsó az alkoholizmus a megoldás a szorongás,és depresszióra,lehet hogy szar életem van de legalább nem érdekel mikor be vagyok baszva,éljen a Magyar hozzáállás!
42/48 anonim válasza:
Kedves 70%! Te talán nem vagy magyar, hogy ilyen lebecsmérlően beszélsz a magyar hozzáállásról?
43/48 anonim válasza:
Kedves utolsó,de magyar vagyok attól még elítélem az alkoholistákat.Apám is az volt és nem volt jó móka a gyerekkorom,egy ismerősöm azért került árvaházba mert apja ő helyette az italt választotta.
44/48 anonim válasza:
Kedves kérdezőnek ma is mondjak valamit,hidd el lehet javulni,ez egy önműködő folyamat ha elindulsz az útján egyre könnyebb,az első lépés hogy min nél kevesebbet emészd magad,ha magányos vagy vegyél egy kiskutyát sokat segíthet,ha este sétáltatod emberrel is alig fogsz találkozni szerintem ennyit ki lehet bírni na meg fejlődni is kell.
45/48 A kérdező kommentje:
Hát a kiskutya nálam igencsak rossz ötlet:DDDDDD Meg akarsz ölni?
2015. jan. 4. 22:13
46/48 anonim válasza:
Én majdnem minden este ezt teszem.
47/48 anonim válasza:
Mégis miért lenne rossz ötlet egy kiskutya?Ő nem ember azt mondtad nem tudsz emberek közé menni,és nem lennél annyira magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!