Ezt az időt felhasználhatnád arra is, hogy önfejlesztő könyveket olvasol vagy ilyen előadásokat keresel, nézel. Az önsajnálat az energiáidat szívja, a lelki fájdalom meglehetősen borzalmas. Konkrétan mi a probléma, egyedül vagy és félsz egyedül, vagy az, hogy "másoknak bezzeg milyen jó, de nem jtsz eszükbe, ilyenkor bezzeg nem hívnak"?
2014. dec. 31. 14:44
2/48 anonim válasza:
Sürgősen keress fel egy szakembert, és keress egy hobbit magadnak! Olyat, ahol emberek között lehetsz! De ne tedd tönkre az életed, nagyon fiatal vagy még!
2014. dec. 31. 14:47
3/48 anonim válasza:
Pszichológus tud segíteni, nekem is sokat segített!
Komolyan! Bármilyen kórházba, klinikára bemész és kérsz időpontot beutaló nélkül egy elbeszélgetős terápiára.
Csak az első alkalomkor tisztázzátok, hogy mik a játékszabályok.
Én két szakembernél is jártam. Mindkettő sokat ért!
2014. dec. 31. 14:52
4/48 A kérdező kommentje:
Első, alapból nincsenek barátaim, a szorongásom miatt.
Második, emberek közé nem tudok menni és szakembernél is voltam már, nem segített.
Tönkre vagyok menve. :/
2014. dec. 31. 14:53
5/48 A kérdező kommentje:
Ráadásul nagyon elöntöttek az öngyilkos gondolatok.
2014. dec. 31. 14:56
6/48 anonim válasza:
Én is otthon ülök egyedül szilveszterezek,túl vagyok már jó 100 bulin de sose éreztem jól magam egyikben se.És boldog vagyok mert miért ne lehetnék az mondjuk én magam választottam a magányos életet más lehet ha az életed alakul úgy de attól még lehetsz boldog ;).Szerintem ez fejben dől el,és egy boldogabb emberrel könnyebben barátkoznak mások is. 18/F
2014. dec. 31. 15:06
7/48 anonim válasza:
Egy magányos barátok nélküli ember is lehet boldog.Ez az egész szorongás bemesélés hogy júúj nekem nincsenek barátaim nekem van a világon legrosszabb dolgom ne legyél már nevetséges.Azt hiszed ha vannak barátaid minden szivárványból lesz,én akkor voltam a legboldogtalanabb mikor a legnépszerűbb voltam.
2014. dec. 31. 15:10
8/48 anonim válasza:
A családod esetleg nem tud segíteni?
Egyébként azzal semmi gond nincs, ha egyedül töltöd a szilvesztert, de ne tegyél kárt magadban, nem fog ezzel megoldódni semmi. Előbb-utóbb úgyis jobbra fordulnak a dolgok, próbálj meg megnyugodni, menj ki a friss levegőre sétálni (valami olyan helyre, kevés ember van), hallgass zenét, olvass egy jó könyvet, vagy csinálj valami olyat, amit szeretsz, és közben gondolkodj.
2014. dec. 31. 15:20
9/48 A kérdező kommentje:
#6, hogy legyek boldog ha munkaképtelen vagyok? Semmire nem vagyok képes, semmire.
#7, a szorongás nem bemesélés, jó neked, hogy egészséges vagy.
#8, családom is szarik rám..
2014. dec. 31. 15:28
10/48 anonim válasza:
Jó neked hogy egészséges vagy :D.Engem egész gyerekkoromban vert az apám úgy tanultam meg cipőt kötni hogy ha nem sikerült lerúgott a lépcsőn anyám meg nem vált el mert nagyon vallásos.Mivel rosszul tanultam 1 évig a megye legrosszabb középsulijába jártam ahol szinte naponta megvertek.De csak bemeséled magadnak,meg sajnáltatod magad,munkaképtelen vagy,persze.Én is voltam depressziós.De aztán eljött a pillanat mikor azt mondtam ennél már úgysem lehet rosszabb szóval nemkel félnem semmitől.Én a helyedbe tükörbe néznék magamra mosolyognék és azt mondanám nemszámít mi van xy* nak hívnak és boldog leszek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!