Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak én vagyok az a nyomorék,...

Csak én vagyok az a nyomorék, aki szilveszterkor is otthon ül, sír, vagdos, szorong, remeg?

Figyelt kérdés

Szociális szorongás, depresszió. Senkim nincs. itt vagyok egyedül. Vágok, remegek, sírok. Kegyetlenül fáj. Nem tudom mit tegyek.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

20/L

2014. dec. 31. 14:39
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az időt felhasználhatnád arra is, hogy önfejlesztő könyveket olvasol vagy ilyen előadásokat keresel, nézel. Az önsajnálat az energiáidat szívja, a lelki fájdalom meglehetősen borzalmas. Konkrétan mi a probléma, egyedül vagy és félsz egyedül, vagy az, hogy "másoknak bezzeg milyen jó, de nem jtsz eszükbe, ilyenkor bezzeg nem hívnak"?
2014. dec. 31. 14:44
 2/48 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen keress fel egy szakembert, és keress egy hobbit magadnak! Olyat, ahol emberek között lehetsz! De ne tedd tönkre az életed, nagyon fiatal vagy még!
2014. dec. 31. 14:47
 3/48 anonim ***** válasza:

Pszichológus tud segíteni, nekem is sokat segített!

Komolyan! Bármilyen kórházba, klinikára bemész és kérsz időpontot beutaló nélkül egy elbeszélgetős terápiára.

Csak az első alkalomkor tisztázzátok, hogy mik a játékszabályok.

Én két szakembernél is jártam. Mindkettő sokat ért!

2014. dec. 31. 14:52
 4/48 A kérdező kommentje:

Első, alapból nincsenek barátaim, a szorongásom miatt.

Második, emberek közé nem tudok menni és szakembernél is voltam már, nem segített.

Tönkre vagyok menve. :/

2014. dec. 31. 14:53
 5/48 A kérdező kommentje:
Ráadásul nagyon elöntöttek az öngyilkos gondolatok.
2014. dec. 31. 14:56
 6/48 anonim ***** válasza:
67%
Én is otthon ülök egyedül szilveszterezek,túl vagyok már jó 100 bulin de sose éreztem jól magam egyikben se.És boldog vagyok mert miért ne lehetnék az mondjuk én magam választottam a magányos életet más lehet ha az életed alakul úgy de attól még lehetsz boldog ;).Szerintem ez fejben dől el,és egy boldogabb emberrel könnyebben barátkoznak mások is. 18/F
2014. dec. 31. 15:06
 7/48 anonim ***** válasza:
84%
Egy magányos barátok nélküli ember is lehet boldog.Ez az egész szorongás bemesélés hogy júúj nekem nincsenek barátaim nekem van a világon legrosszabb dolgom ne legyél már nevetséges.Azt hiszed ha vannak barátaid minden szivárványból lesz,én akkor voltam a legboldogtalanabb mikor a legnépszerűbb voltam.
2014. dec. 31. 15:10
 8/48 anonim ***** válasza:

A családod esetleg nem tud segíteni?

Egyébként azzal semmi gond nincs, ha egyedül töltöd a szilvesztert, de ne tegyél kárt magadban, nem fog ezzel megoldódni semmi. Előbb-utóbb úgyis jobbra fordulnak a dolgok, próbálj meg megnyugodni, menj ki a friss levegőre sétálni (valami olyan helyre, kevés ember van), hallgass zenét, olvass egy jó könyvet, vagy csinálj valami olyat, amit szeretsz, és közben gondolkodj.

2014. dec. 31. 15:20
 9/48 A kérdező kommentje:

#6, hogy legyek boldog ha munkaképtelen vagyok? Semmire nem vagyok képes, semmire.

#7, a szorongás nem bemesélés, jó neked, hogy egészséges vagy.

#8, családom is szarik rám..

2014. dec. 31. 15:28
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked hogy egészséges vagy :D.Engem egész gyerekkoromban vert az apám úgy tanultam meg cipőt kötni hogy ha nem sikerült lerúgott a lépcsőn anyám meg nem vált el mert nagyon vallásos.Mivel rosszul tanultam 1 évig a megye legrosszabb középsulijába jártam ahol szinte naponta megvertek.De csak bemeséled magadnak,meg sajnáltatod magad,munkaképtelen vagy,persze.Én is voltam depressziós.De aztán eljött a pillanat mikor azt mondtam ennél már úgysem lehet rosszabb szóval nemkel félnem semmitől.Én a helyedbe tükörbe néznék magamra mosolyognék és azt mondanám nemszámít mi van xy* nak hívnak és boldog leszek!
2014. dec. 31. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!