Csak én vagyok az a nyomorék, aki szilveszterkor is otthon ül, sír, vagdos, szorong, remeg?
Szociális szorongás, depresszió. Senkim nincs. itt vagyok egyedül. Vágok, remegek, sírok. Kegyetlenül fáj. Nem tudom mit tegyek.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
20/L
#14, nehéz életem volt, mindig is szorongósabb voltam. a szociális fóbiám 11 éves korom óta van meg. mindent megpróbáltam, egyszerűen nem tudok kijönni belőle.
#15, egyetemre jártam, de ott kellett hagynom, most nem csinálok semmit. a szorongásom annyira erős volt hogy már nem bírtam bejárni.
#17, akkor te hogy jöttél ki belőle? ez a fejben dől el dolog kicsit kevés egy betegség leküzdéséhez..
#18, azért vagdosom magam, mert valahogy enyhítenem kell. olyankor van fizikai fájdalmam is, ami picit enyhít a lelkin.
a depresszióm pár éve. az oka a szociális fóbia. mindig van oka, hogy miért vagyok depressziós. magány, elfojtás, szociális szorongás, mindenféle szorongások. ettől van a depresszióm. és igen, diagnosztizáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!