Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak én vagyok az a nyomorék,...

Csak én vagyok az a nyomorék, aki szilveszterkor is otthon ül, sír, vagdos, szorong, remeg?

Figyelt kérdés

Szociális szorongás, depresszió. Senkim nincs. itt vagyok egyedül. Vágok, remegek, sírok. Kegyetlenül fáj. Nem tudom mit tegyek.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

20/L

2014. dec. 31. 14:39
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy mindent megtettél, ha még mindig beteg vagy. Csináld tovább. 20 éves vagy ember!
2014. dec. 31. 20:15
 32/48 A kérdező kommentje:

Mire kijönnék belőle, lennék vagy 50...

Tényleg nem tudom, hogyan tovább.

2014. dec. 31. 20:25
 33/48 anonim válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, gyorsan válaszok neked:

25 éves nő vagyok, és borzasztóan rosszul érzem magam! Karácsony, szilveszter, újév iszonyatosan nyomott hangulatban telik nálam, itthon ülök évek óta, átértékelem az évet, amelyben sosem jutottam előrébb... se párkapcsolat, se viszonzott szerelem, semmi siker... mintha genetikailag ez lenne kódolva belém, hogy örök csődtömeg vagyok. Egyedül vagyok úgyszint, családom a másik szobában tvzik, szarnak rám... én tvzek, és megpróbálok túlélni... :/ Fel a fejjel, egyszer csak lesz jobb!

25N

2014. dec. 31. 20:43
 34/48 anonim ***** válasza:
Terápiás segítség esetén nem tart évekig ebből kijönni, de az is fontos hogy kezdetben, az első pár hónap után sem kell csodát várni.
2014. dec. 31. 20:45
 35/48 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a bajom nagyjából.... Egyedül vagyok, lazítok, filmezek, élvezem a nyugalmat, hogy békén hagynak, nem kell megjátszanom magam...nyugis este lesz.
2014. dec. 31. 20:54
 36/48 A kérdező kommentje:

#33, sajnálom. kitartást neked is!

#34, gondolod, hogy segíthet a terápia? csak még mindig nem tudom, hogy vane képzése a pszichológusomnak, holott jópár hónapja járok már.

#35, én nem élvezem a nyugalmat, de ugyse tudnék emberek közé menni.

aj de gyűlölök élni

2014. dec. 31. 21:07
 37/48 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem néha jó a nyugalom. Senki sem piszkál hogy depressziós vagy meg hogy rossz kedved van. Ez a nap sem több mint az összes többi az évben, nem határoz meg semmit, engem ezért sem érdekel hogy egyedül vagyok. Ezen az estén nem fogok arra gondolni, hogy ú megint eltelt egy év és semmi sem változott, csak rosszabb lett, butaság ilyen számadásokat csinálni. Csak egy nap. És holnap nem lesz semmi sem másabb vagy jobb.
2014. dec. 31. 21:22
 38/48 anonim ***** válasza:

Szia,

Miért nem használod ki a betegséged?

Üdv,

N

2015. jan. 1. 01:16
 39/48 anonim ***** válasza:
Mielőbb kérj segítséget!!! Lelkisegély szolgálat, pszichológus, pszichiáter, lelkész, kineziológus, bárki, akiben bízni tudnál.
2015. jan. 1. 16:57
 40/48 anonim ***** válasza:
Én a helyedben jól berúgnék aztán kijózanodás közben átgondolnám az életem A-tól Z-ig hogy mit rontottam el, miken tudnék változtatni, mi okozza a szorongásaimat.
2015. jan. 1. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!