Csak én vagyok az a nyomorék, aki szilveszterkor is otthon ül, sír, vagdos, szorong, remeg?
Szociális szorongás, depresszió. Senkim nincs. itt vagyok egyedül. Vágok, remegek, sírok. Kegyetlenül fáj. Nem tudom mit tegyek.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
20/L
Mire kijönnék belőle, lennék vagy 50...
Tényleg nem tudom, hogyan tovább.
Nem olvastam el a válaszokat, gyorsan válaszok neked:
25 éves nő vagyok, és borzasztóan rosszul érzem magam! Karácsony, szilveszter, újév iszonyatosan nyomott hangulatban telik nálam, itthon ülök évek óta, átértékelem az évet, amelyben sosem jutottam előrébb... se párkapcsolat, se viszonzott szerelem, semmi siker... mintha genetikailag ez lenne kódolva belém, hogy örök csődtömeg vagyok. Egyedül vagyok úgyszint, családom a másik szobában tvzik, szarnak rám... én tvzek, és megpróbálok túlélni... :/ Fel a fejjel, egyszer csak lesz jobb!
25N
#33, sajnálom. kitartást neked is!
#34, gondolod, hogy segíthet a terápia? csak még mindig nem tudom, hogy vane képzése a pszichológusomnak, holott jópár hónapja járok már.
#35, én nem élvezem a nyugalmat, de ugyse tudnék emberek közé menni.
aj de gyűlölök élni
Szia,
Miért nem használod ki a betegséged?
Üdv,
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!