Nem szeretem az alkoholt, ezért inkább füvezek. Van ezzel
valami probléma?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, jó gimnáziumba járok, jól tanulok. A környezetemben sokan isznak alkoholt hétvégente, de pár baràtom nem. Mi inkább összejövünk, és elszívunk 1-2-3 jointot. Egyszerűen nem vágyom arra, hogy alkoholizáljak, betompuljak, szédüljek, másnap pedig rosszul legyek. Nekem egy joe sokkal nagyobb élményt ad, kreatívabb vagyok, jókat beszélgetünk, elgondolkodok minden féle mélységekben. Ez szerintem sokkal jobb mint inni. Tudom 16 évesen egyik sem tesz jót, de valami nekem (és a fiatalság 90%-ának) kell valami "segédeszköz" a péntek esti kikapcsolódáshoz, mert már idegileg is alig bírom azt hogy minden nap 7 óra +2nap amikor 8 óra +embertelen mennyiségű házi a mindennapokra és a hétvégére egyaránt. Mit gondoltok? Ez gáz? Én nem érzem annak az átlaghoz képest, de azért a laikusok véleményére is kiváncsi vagyok.
Kedves akárki! Az életviteleddel semmi baj nincsen. Kitűnő feszültségoldó, s művészeti katalizátor :) Biztosan muveszkedsz is valamit ilyen gondolkodással, s életvitellel. Tájékozottságod megnyugtató, ám a tudás birtokában is elszaladhat veled a ló, es hosszú ideig naponta szívhatsz, aztán arra sem emlékszel majd hova raktad tegnap a zoknidat. Mérték bácsi a lényeg. Az alkohol sem feltétlen rossz, vannak pozitív és negatív élettani hatásai is. Néha berúgok, de nem igazán preferálom. Az ilyenemberekkel meg ne törődj, akik verik a nyálukat mert pesti gimnáziumban okultak. Remélem beesik a metró alá. Válaszaiból ítélve egy baszatlan bölcsészlány, vagy élettelen sznobtajparaszt.
Hasonló cipőben járunk, ugyanoda a "szaros vidéki Gimnáziumba" járok én is( tuti ismersz is legalább látásból), jegyeim is ilyenek, olykor jobbak, a hétvégi progjamjaim is hasonlóak. Bár én nem evezek, legfeljebb a zene vizein. Tartsd meg jó szokásaid, gondolkodj sokat
2014. dec. 26. 03:06
22/40 anonim válasza:
-még az előző válaszhoz-
Es az intellektusodra való tekintettel: A Révai pontos i, ugyhogy nemáhogy megnemesíted. :D
Ha mas szerekkel kacérkodnál javaslom a pszichoaktív vonulatot.
Ja és ez az oldal ilyen kérdések megvitatására elég gáz :D
17/F
2014. dec. 26. 03:16
23/40 szamo77db válasza:
Próbáljatok pihenni, de ismerjétek a határt és nagyon vigyázzatok magatokra! Végtelenül együtt érzek veletek!
2014. dec. 26. 08:04
24/40 anonim válasza:
Miért kérdezed meg hogy probléma e hogy füvezel ha valaki azt mondja neked hogy igen egyből hürögsz és nekiálsz védeni magadat hogy dehát én jó tanulok stb, Tudod milyen gyorsan változnak a dolgok??? A fű egyik legkárosabb hatása az elhülyülés tudom mert az egyik ismerősömel is ez volt ugyan ugy jó tanult mint te majd a végén utca söprő lett és nem nem használt más csak szintiszta fűt. Tudod nem is az a baj hogy indönként füvezel hanem a miért az a baj ha csak azért szivnál mértékel mert húú de jó akkor nagyobb lene az esélye annak hogy egy idő után leálsz de nem te nem ezért szivsz hanem azért hogy a feszkód csökkentsd tudod te menyire problémás nehéz az élet??? valoszinüleg nem mivel fiatal vagy de eljön az idő amikor megtapasztalod akkor is a fűhöz fogsz szaladni??? Légy erős és nézz az élet elé mert sajnos előle nem lehet elfutni azal hogy füvezel még a probléma sajnos nem szünik meg.
2014. dec. 27. 00:43
25/40 anonim válasza:
A fiatalok 70%-a iszik hétvégente feszültségcsökkentés céljából. Amit te mondtál, kedves előttem szóló, abból következtetve a jövő társadalmának ugyanekkora hányada válna maszív alkoholistává. Ezt nem igazán hiszem, hogy bekövetkezne. Ugyanígy fűvel sem. De ha mégis, akkor most melyik is a gonoszabb szer?
2014. dec. 28. 00:43
26/40 anonim válasza:
Azért a fű és az alkohol két különáló dolog mig elszivsz egy füves cigit oké egy óráig röhögsz de utána megy az élet tovább, de az alkoholnál nem igy van mert ha berugsz az jóvalta hosszabb ideig tart másnapos vagy stb ezért nem tudnád napi szinten csinálni sulisokra gondolok most. Viszont füvezni naponta lehet, mert utána nem veszel saját magadon észre semmit a fünek hosszú távon jönnek ki a negativ hatásai pl depresziós leszel sok ebernél előre hoza a különböző mentális betegségeket amik ha nem füveztél volna talán soha nem jön elő. Ilyen alkoholnál nincs. Nem magát a fűt vagy bármi drogot itélem el mert mértékel oké csak sajnos az emberek 99 százaléka ész nélkül csinálja. Ha havonta egyszer berugsz vagy beszivsz egyiksem rossz csak kel tudni a mértéket és nem minden héten kiütni magadod mert ismétlem atól hogy berusz beszivsz a házi még ott marad.
2014. dec. 28. 04:30
27/40 szamo77db válasza:
Pihenjetek és vigyázzatok magatokra és egymásra! Boldog új évet!
én azt mondom ha hetente 1x néha 2x betépsz akkor nem lesz semmi baj főleg ha azt bongal teszed es parázspálcával mert akkor semmi égéstermék (kátrány, CO) nem jut a szervezetedbe akkor még jónak is nevezhető, szinte gyógyszer erre a világra :))
2015. jan. 3. 01:09
30/40 anonim válasza:
Én is így érzek par eve tolom is de ink ellazulok dumalgatok eszek egy jot stb mint bebaszok azt hanyom ki az eletemet..👌
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!