Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem szeretem/birom az...

Miért nem szeretem/birom az alkoholt?

Figyelt kérdés

olyan rosz érzés, hogy mikor valami buli van, és mindneki sörözik, borozik akármi... csak én nem..

ha akármi alkoholt iszok, főleg sört rámjön a hányinger.. akármilyen bortól, tequilátol, martinitől.. mindentől :(

kiv bacardi -t, de az nagyon gyenge..

2009. jún. 11. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem 14-17 év körül vagy. (de jó lenne ha megírnád)

Valószínüleg még nem szokott hozzá a gyomrod.

Amikor én először ittam buliban alkoholt nagy mennyiségben üvegből (!), akkor már kb a 7. korty után berúgtam és hányingerem volt tőle (meggyes garrone-t ittam) :D

De aztán a következő buliban már 10 korty kellett hozzá és kevéssbé volt hányingerem.

Folyamatosan szoktam hozzá.

Szerintem ha minden buliban iszol és mindig egyre többet, akkor folyamatosan te is hozzá fogsz szokni.

2009. jún. 11. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Talán hallottál már róla, hogy az alkohol méreg. Te vagy a nyerő, mert a szervezeted tiltakozik ellene. Próbálj olyan társaságot keresni, ahol alkohol nélkül is vidámak az emberek.

Ha pedig meg akarsz maradni a jelenlegi barátokkal, gondolj rájuk szánalommal. Mérgezik magukat. És a másik baj, hogy alkohol nélkül nem tudnak jókedvűek lenni. Belül gyakran üresek, emiatt nincsenek kedves érzéseik, és élményeik. Az alkoholt tartják felnőttesnek, barónak, ezt látják otthon, meg mindenütt, ezzel pótolják a fennálló hiányt.

Nem kell követned másokat, alakíts ki saját értékrendet.

2009. jún. 11. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
38%

18 vagyok

15 évesen keztdünk el iszogatni barátokkal és hát akkor nekünk is pár korty elég volt a "tyűdejólvagyok" érzéshez :D

most már maratont csinálunk belőle és sokkal jobban bírjuk :D csodálkozunk is párszor ha a többi előbb kiüti magát

szééépen fokozatosan és jólesz :)

mennyi idős vagy?

2009. jún. 11. 22:48
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
azért,mert még nem szoktad meg
2009. jún. 11. 23:01
 5/12 anonim ***** válasza:
45%

"Folyamatosan szoktam hozzá.

Szerintem ha minden buliban iszol és mindig egyre többet, akkor folyamatosan te is hozzá fogsz szokni."

"most már maratont csinálunk belőle és sokkal jobban bírjuk :D csodálkozunk is párszor ha a többi előbb kiüti magát

szééépen fokozatosan és jólesz :) "

faszagyerekek

2009. jún. 11. 23:20
 6/12 anonim ***** válasza:
59%

22:48as vagyok

zsíír.... látom megint le lettem pontozva valamint leis lettem szólva

csodálkoztam volna ha valaki nem b@sz le csak azért mert a véleményemet írtam le...

2009. jún. 11. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

Első vagyok!

23:20-nak: Általában az ember azért kezd el inni, mert azt hiszi, hogy az menő. Ez az állapot tart fél évig és utána azért folytatja, mert kell neki. Nem kötelező, le tudna állni vele, csak egyszerűen kívánja. És ha van, akkor miért ne?!

Van a te típusod, aki azt hiszi, hogy ha beilleszti valakinek az írását és oda biggyeszt valami hülyeséget (mint pl.: faszagyerekek), akkor ő ettől menő. De ki kell, hogy ábrándítsalak, ez nem így van!

Amúgy a lány (legalábbis feltételezem), megkérdezte miért nem bírja az alkoholt. Nos, én erre válaszoltam és adtam egy tanácsot, hogy hogyan szokhatna hozzá. Ha jól olvasom a kérdést (márpedig jól olvasom), akkor nem hegyibeszédet kért, hanem egy rendes választ. És vannak olyan jófejek (mint pl.: én), akik még tanácsot is adnak.

Szóval, ha te olyan nagylány/nagyfiú vagy, akkor ne 'faszagyerekezz', hanem rendes választ adjál.

Mivel rossz voltál, meg kell, hogy büntesselek. Ezért a 'válaszodat' gyönyörű piros lemutató ujjal díjazom!

Gratulálok!!

2009. jún. 11. 23:33
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
A 2. válaszolóval maximálisan egyetértek. Abszolut gázos dolog rendszeresen inni, ne is akard magad hozzászoktatni, jobban jársz. Költsd a pénzt inkább sportra.
2009. jún. 12. 00:42
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Én nem tartom magam attól menőnek, hogy leszóltalak csak szánalmasnak tartom, hogy idetart a társadalom, hogy olyan tanácsokat osztogatnak egyesek, hogy hogyan lehet minél többet inni. Az a bajom, hogy te (és sokan mások) azt tartják menőnek, hogy isznak. Illetve a legutóbbi hozzászólásodból az is látható, hogy nagyképű vagy. "vannak jófej emberek (én)"... nyugodtan pontozz le, semmi jelentősége nincs.
2009. jún. 12. 09:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért szólják le ennyien. Nem azt mondta, h minden hétvégén be szeretne rúgni meg ilyesmi....

Szerintem igen is nagyon kellemes egy nyári estén kiülni vmi tópartra borozgatni vagy akármi...ettől még nem lesz alkoholista...sőt egy pohár bor még jót is tesz talán:P

Az a baj szerintem, h magát az alkohol ízét utálod, én is így vagyok vele:D

Koktélokat igyál, azok finomak:) (persze nem a 800 ft-os italokra gondolok, hanem h keverj:D)

Pl: vodka naranccsal/limeal, ha szereted a tonicot akkor ginnel (a tonic keserű íze tök elnyomja az alkoholét..), sört sprite-al (mondjuk szerintem így se túl jó, de van olyan, aki nem szereti a sört, de így igen), fehérbort almalével (tegnap kóstoltam meg, tök finom:D), bacardi és whisky kólával, és a legelegeslegeslegeslegjobb: Zubrowka almalével, citromkarikákkal, fahéjjal (Zubrowka vmi lengyel vodka...tescoban általában lehet kapni, magában szörnyű íze van, de így tényleg isteni, érdemes kipróbálni)

Ha meg netalántán be akarsz rúgni kicsit (én nem ítéllek el, nem mondom h minden hétvégén kell, de azért egy sikeres vizsga után simán belefér...:D), akkor igyál rövidet. Az első iszonyat nehezen csúszik le, de a többi már gurul:DD (mézes pálinka pl.)

2009. jún. 12. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!