Nekem szeretem az alkoholt, a párom igen. Hogy tudnánk összeegyeztetni?
Húsz múltam, mégsem szeretem az alkoholt. Sem az ízét, sem a szagát, egyedül úgy tudok inni, ha el van "rejtve", teszem azt koktélokba és ciderekbe. Se sör, se bor, semmi ilyesmi.
Párom viszont szereti, és sokszor emlegeti hogy azért nem megyünk ide-oda, szórakozni, nem tud kikapcsolódni, mert velem nem lehet inni, és egyedül ő meg nem akar :( inkább elmenne mással, az meg nekem esik rosszul, így inkább nem teszi.
Hogy tudnánk ezt megoldani? Próbáltam elmagyarázni neki, semmi foganatja...
Keress olyan embert, aki hasonló ízléssel és életszemlélettel van megáldva. Ha ez a piti dolog ekkora port ver ver nálatok, ekkora ügy, akkor valójában nem ezzel van a gond - ez csak ürügy.
Normális ember nem csinál abból gondot, hogy a másik mit szeret vagy mit nem. Ő issza, te nem. Ő szereti, te nem. Na és?
Azzal van a gond, amikor az egyik rá akarja erőltetni az életetét, az akaratát, az ízlését stb. a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!