Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csak én nem szeretem az alkoholt?

Csak én nem szeretem az alkoholt?

Figyelt kérdés

alkoholos italokat? nem is az, hogy nem ízlik, vagy semleges, inkább rossz ízűnek mondanám ezeket

más meg odavan értük, várja a hétvégi berúgásokat

2014. dec. 20. 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem csak te, de mi közöm hozzá? Nem szereted, nem iszod! Ennyi!
2014. dec. 20. 16:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Melyiket nem szereted? Mert az alkoholos italok rendkívül változatosak, édestől a keserűig.
2014. dec. 20. 16:47
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Én is utálom a legtöbbet, még az édes borok is ihatatlanok, csak a minőségi márkás alkoholok amik ihatóak, abból is inkább a női italokat javaslom, azok édesebbek.
2014. dec. 20. 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát az ízét szeribtem sokan nem szeretik, vannak olyanok akik csak a hatásért isszák. Én pl. a sört szeretem, meg az jó szomjcsillapításra is, borból meg pezsgőből is van amit szeretek, meg az édesebb töményeket pl. Jäger de pl. Whiskyt vodkát tequilát pálinkát gint stb. csak akkor iszom ha be akarok rúgni, nincs nagyon mit szeretni rajtuk, legalábbis magukban.
2014. dec. 20. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Nézőpont kérdése a dolog. Én pl nagyon szeretem a finom whisky-t tisztán jéggel vagy kevés szódával.

Tipikus kezdő piák a kevertek, ezeket úgy hígítod ahogy akarod, vodka narancs, whisky kóla. Sör pl abszolút nem alkohol ízű 5% alatt, annak sör íze van.

Borból vannak olyanok amik szó szerint a szörpökre hasonlítanak nulla alkohol íz.

2014. dec. 20. 18:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy valamiért iszom alkoholt, az íze miatt. Persze ehhez az kell, hogy érdekel és saját magam jártam utána, hogy mik a minõségi italok. És megtanultam ízlelni a töményeket és a borokat. Szerintem a jó minôségû ital az egyik legváltozatosabb és legfinomabb dolog a világon
2014. dec. 21. 01:19
 7/14 anonim ***** válasza:
24%
Én se szeretem. Örülj neki hogy nem vagy alkoholista. Sok ember nem ismeri el , de bár miért iszik valaki, az ízéért vagy a hatásáért , az bizony alkoholista. Csak mindenre tudnak magyarázatot adni. Meg aztán ők vannak többen és nem lehet velük szót érteni. Sőt a munka helyemen még engem néznek le mert nem iszok. Pedig ha látnák saját magukat hogy milyen szánalmasak .
2014. dec. 21. 06:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Hetedik!

Nálad nem tudom mit jelent az alkoholista fogalma, de szerintem el vagy tévedve.

Ha eddig nem hallottál még róla, elárúlom neked, hogy létezik kultúrált alkohol fogyasztás, ami az alkoholizmustól nagyon messze áll

2014. dec. 21. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért szerethetik egyesek az alkoholt?

Az alkohol egy legális drog, ami ellazít és felfrissít. Ezért is szeretik az emberek fogyasztani. Ezekre az érzésekre más módon is rá lehet találni, de ez a legősibb módszer, amit több, mint 6000éve alkalmaz az emberiség. Továbbá oldja a gátlásokat, oldja a feszültséget, segíti az emésztést, immunrendszert is erősít, sok ásványt, vitamint tartalmazhat, altatónak is hathat. Stb. Sok hatása van, ami nem egészségkárosító, sőt egészségesnek mondható, ha mértéket betartják. Ellenben a berúgás már túlzás és ott inkább rongál. De még ekkor is élvezetet jelent. Néhányan a tudatuk elnyomására használják, hogy a tudatalattiukból tudjanak táplálkozni (ezt több filozófus is megfogalmazta). Vannak, akik önpusztítás céljából isznak. És vannak, akik a gasztronómiai különlegességeket keresik. Szerintem még számos oka lehet az alkohol fogyasztásnak, de ennyi jut eszembe.

Nem ízlik, amit eddig kóstoltál? Elhiszem.

Szeretnél olyat találni ami ízlik? Ehhez jó lenne tudni, hogy mi az, ami eddig nem ízlett. Milyen ételeket szeretsz? Milyen ízeket látnál szívesen egy alkoholos italban? Édes, sós, savanyú, keserű?

Tudtad, hogy csak a borban több, mint 1000 féle természetes aroma és több, mint 90 íz található meg. És akkor még nem beszéltem a sörökről, likőrökről, a 40esekről, hogy a koktélokat már ne is említsem. Ha keresel egy ízvilágot és érdekel, hogy abban milyen italok felelnek meg az ízlésednek, akkor tudunk segíteni, mert vagyunk néhányan, akik otthon vannak a témában és szoktunk válaszolgatni.

Úgyhogy keresd meg a megfelelő kérdést, ami érdekel, és válaszolunk.

2014. dec. 22. 14:06
 10/14 szamo77db válasza:
100%
Én is utálom mindegyiket. A sör keserű, a bor savanyú, a tömény csíp, hát kell ez nekem? És még nem is cigizek. Ugrattak is annak idején párszor a többiek, de aztán belenyugodtak, hogy nem tartok velük a szombat esti tivornyáikra. Úgy hogy nem vagy egyedül, kedves kérdező!
2014. dec. 22. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!