Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen tönkrementem bele...

Teljesen tönkrementem bele érzelmileg, hogy ilyen a mellem húszéves koromban, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

[link]

A képen láthatjátok, hogy a mellem annyira lóg, hogy gyakorlatilag a bimbók lefelé néznek. És ez nem egy olyan dolog, hogy majd edzek és megváltozik. Ráadásul az udvara is nem valami jól körülhatárolt dolog, hanem egy nagy homályos szalámi. Olyan az egész, mint egy undorító kiklopfolt nyers hús és emiatt a dolog miatt gyűlölöm a testem.

De annyira, hogy emiatt nem merek fiúkkal beszélgetni, soha nem volt barátom, nem csókolt meg senki, még csak kézfogás sem. Egyszerűen undorítónak tartom a testem.

Most lesz életemben először randim egy fiúval, de azon gondolkozok, hogy mégsem kéne belemenni, mert nyilván ő majd egyszercsak többet szeretne és ha meglát meztelenül, elhányja magát.

Annyira gusztustalan vagyok és nem tudom, mit tehetnék.

Gondolkodtam a plasztikai műtéten, de egyrészt nincs túl sok pénze a szüleimnek (én még tanulok) másrészt nem merném ezt így elmondani anyukámnak.

Bárcsak ne is lenne egyáltalán mellem :( komolyan azt kívánom, bárcsak holnap kiderülne, hogy mellrákom van. Annyira undorodom magamtól húszévesen.

2014. dec. 5. 22:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszi, kedves utolsó, ezt nagyon jó volt olvasni :) Az enyém is nagyon puha, de nem szeretem fogdosni :/

A randi holnap lesz, majd meglátjuk, hogy alakul.

2014. dec. 11. 09:43
 22/23 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :)
2014. dec. 11. 18:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezőnek van igaza.

Igen, ha felpolcolja egy melltartóval, akkor csorgatni fogják rá a nyálukat - amíg le nem veszi a melltartót. Mert az nagy csalódás lesz. És tényleg undorító az ilyen mell, igaza van a kérdezőnek.

Korrigálni pedig nem lehet máshogy, csak plasztikai műtéttel. Erre össze kell spórolni a pénzt, illetve a legtöbb helyen tudnak hitelt is biztosítani.

Én Dr. Csuha Lajost ajánlom, nagyon szép és természetes melleket csinál, az árai pedig mérsékeltek.

Azt hiába javasolják, hogy fogadd el magad ilyennek, nem fog sikerülni, csak szenvedni fogsz. Ha van egy problémád, azt meg kell oldani, nem elfogadni.

Menj el az orvoshoz egy konzultációra, az majd segít a döntésben.

2015. febr. 20. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!