Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen tönkrementem bele...

Teljesen tönkrementem bele érzelmileg, hogy ilyen a mellem húszéves koromban, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

[link]

A képen láthatjátok, hogy a mellem annyira lóg, hogy gyakorlatilag a bimbók lefelé néznek. És ez nem egy olyan dolog, hogy majd edzek és megváltozik. Ráadásul az udvara is nem valami jól körülhatárolt dolog, hanem egy nagy homályos szalámi. Olyan az egész, mint egy undorító kiklopfolt nyers hús és emiatt a dolog miatt gyűlölöm a testem.

De annyira, hogy emiatt nem merek fiúkkal beszélgetni, soha nem volt barátom, nem csókolt meg senki, még csak kézfogás sem. Egyszerűen undorítónak tartom a testem.

Most lesz életemben először randim egy fiúval, de azon gondolkozok, hogy mégsem kéne belemenni, mert nyilván ő majd egyszercsak többet szeretne és ha meglát meztelenül, elhányja magát.

Annyira gusztustalan vagyok és nem tudom, mit tehetnék.

Gondolkodtam a plasztikai műtéten, de egyrészt nincs túl sok pénze a szüleimnek (én még tanulok) másrészt nem merném ezt így elmondani anyukámnak.

Bárcsak ne is lenne egyáltalán mellem :( komolyan azt kívánom, bárcsak holnap kiderülne, hogy mellrákom van. Annyira undorodom magamtól húszévesen.

2014. dec. 5. 22:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

Ne hülyülj,semmi baja a cicidnek!Egy klassz melltartó,egy kivágott blúz,minden pasi csorgatná a nyálát!Próbáld ki,nőni fog az önbizalmad!

Más meg azért hisztizik mert kicsi a melle,nekik nincs is mit kitenni a kirakatba!

2014. dec. 6. 05:29
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

Láttam már pár természetes női mellett, és bizony a nagyobb méretű mellek ilyenek. Nincs ezzel az égvilágon semmi baj. Az a probléma, hogy olyan dolgokat veszel természetesnek, amik baromira nem azok. A net tele van szilikonmellekkel (és nem, nem mindegyikről lehet megmondani ránézésre, hogy az!!), és azt gondolod, hogy normálisan is úgy kell állnia. Pedig baromira nem. A mellnek van egy természetes esése. Minél nagyobb, értelemszerűen annál jobban "lóg" (de igazából nem is lógásnak nevezném, ez a természetes formája).

A huszonéves barátnőim közül az összes nagyobb mellűnek pontosan ilyen alakú melle van. És bizony szinte mindenkinek van barátja. Akinek nincs, annak se a melle miatt nincs.

Emiatt nem szabad lemondani a randizásról. Hidd el, hogy a pasinak se lesz vele semmi baja.

2014. dec. 6. 09:19
 13/23 anonim ***** válasza:
Ne hü.lyéskedj már, semmi baja nincsen! Sok fiatal lánynak ilyen, vagy mégjobban lóg és van párjuk. Tudok olyanról, aki 80-90 kg-ról fogyott le és lapos, lógós lett a melle és mégis lett férje, családja. A pasikat ez annyira nem érdekli, ha szeretni a nőt! Eddzél, öltözz sexin, meg lesz a pozitív hatása! Ne agyalj ezen túl sokat.
2014. dec. 6. 10:17
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. dec. 6. 13:13
 15/23 anonim válasza:
Nincsen semmi baja a mellednek, mivel elég nagy cicikkel büszkélkedhetsz, van egy természetes esése. Az biztos, hogy én férfi létemre nem bánnám, ha levetkőztetnélek és ők fogadnának. :) Egy szó mint száz, ne legyél a melleid miatt önbizalomhiányos, látod hányan megerősítenek abban, hogy jól nézel ki, abban is biztos vagyok, hogy 1000-ből 999 srác hasonlóan vélekedne. ;)
2014. dec. 6. 20:33
 16/23 anonim ***** válasza:

Méééég, mééég kérünk képeket! Csak hogy jobban meg tudjuk válaszolni a kérdést :-)

Tök jó melleid vannak, csak valami agybajod van.

2014. dec. 7. 23:08
 17/23 A kérdező kommentje:
de hát nézd meg, a mellbimbóim lefelé állnak teljesen
2014. dec. 7. 23:17
 18/23 anonim ***** válasza:
nem látom olyan jól, küldj még képeket róla! ;-)
2014. dec. 7. 23:21
 19/23 A kérdező kommentje:
így is elég borzalmas volt egy képet is csinálnom
2014. dec. 7. 23:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ugyanilyen a mellem képzeld csak kicsit még nagyobb is,ugyanez a forma, ugyaez a szalámi :D én is utáltam egyszer egy osztálytársammal beszéltem ő mondta,hogy hordjak összehúzós melltartót és milyen szexin állna nekem. Mondtam,na de meztelenül az nem segít ő azt mondta fekve minden mellnek más az alakja és csorgatta a nyálát utána rendesen még azt is mondta megdugna XD am. barátom is volt és mindenki csorgatja a nyálát a mellemre. Az enyémnek pl. puha a felszíne és ugyanilyen fehér nekem ezt dicsérték agyon biztos a tied is akkor :) Hogy sikerült a randi? Én 19 éves vagyok.
2014. dec. 11. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!